Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris

+15

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1150 skatījumi

Kā pasargāt sevi un savas mantas dzīvoklī?

Ģimene un attiecības » Cits

Kā pasargāt sevi un savas mantas dzīvoklī?
Lieta ir tāda, ka dzīvoju īrētā dzīvoklī. Mans saimnieks ir Tuvs radinieks, taču situācija ir tāda, ka saimnieks vēlas uzteikt dzīvokli. Komunālie maksājumi par dzīvokli nomaksāti tiek laicīgi un parādu nav. Nav noslēgts īres līgums ar saimnieku, viņš to nevēlējās darīt. Taču situācija ir tāda, ka Tuvs radinieks, kas ir arī man Tuvs radinieks, vēlas nākt dzīvoklī un pieprasa šeit ierasties, jo te ir palikušas it kā viņa mantas, no tā laika, kad viņš dzīvoja. Taču situācija ir tāda, ka tas atgādina terorizēšanu un šajā dzīvoklī viņa mantas nav. Taču saimnieks man paziņoja, ka viņam ir tiesības izlemt, kas šājā dzīvoklī ienāk, respektīvi, ka tas ir viņa Tuvs radinieks un viņa klātbūtnē var nākt kas grib. Vienreiz esmu pieļāvis šādu situācija, kad paņēma mantu, kas ir dāvināta man no radinieka, taču viņš uzskatīja, ka tā ir viņa. Patiesībā šobrīd viņš izdomā, ka atkal viņa mantas šeit ir. Ko darīt, kā rīkoties? Uz sitienu nevaru atrast jaunu dziv

Pirms 12 gadiem

Uz sitienu nevaru atrast jaunu dzīvesvietu, taču gribu pasargāt savas mantas un sevi no tā, ka nāk šeit cilvēki, ko nevēlos šeit redzēt. Vai tiešām ir tā, ka tagad var nākt, kurš grib ar saimnieku, ja man nav īres līgums un ņemt manas mantas? Protams, visām mantām man nav čeki saglabāti. Man teica, ka varot izsaukt policiju un, tad mantas ņems tā vai tā kaut pēc idejas nevar pierādīt kā tās ir radinieka mantas, arī man nav čeki visām mantām. Vai sanāk, ka mantas ir saimnieka? Un vai vispār man

Juris, pirms 12 gadiem

ir jālaiž kāds iekšā, ja es to nevēlos. Maksāju īri, esmu šeit pierakstījies. Ja mēs skatamies, kas ir kas radinieks, tad es arī esmu tuvs radinieks. Vai vispār šim faktoram ir nozīme? Ko nozīmē ar saimnieku var nākt, kas grib?

Juris, pirms 12 gadiem

It kā saimnieks teica, ka var to personu pierakstīt, tad varēs rīkoties ar manām mantām. Kā atrisināt šo stulbumu?

Juris, pirms 12 gadiem

Jo viņš uzskata un paliek pie sava, ka tās ir dažas ir viņa mantas, kad viņš te dzīvoja, bet viņš sen te nedzīvo. Viņš taču var ņemt, kas ienāk prātā.

Juris, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūs jau visu pareizi pateicāt, ka dzīvokļa īpašniekam ir visas tiesības izlemt gan to, kas viņa dzīvoklī dzīvo, ir deklarējis savu dzīvesvietu un kas tajā drīkst ienākt vai uzturēties. Ja nevarat vienoties ar dzīvokļa īpašnieku par sev piemērotiem dzīves apstākļiem, tad nekas neatliek kā savas mantas pārvest citur un dzīvokli atstāt. Bez noslēgta īres līguma jums neav nekādas tiesības dzīvoklī atrasties un jūsu atrašanās dzīvoklī ir uz saimnieka goda prātu.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Ja uzskatāt, ka jūsu mantas nav drošībā, tad vislabākais risinājums ir visu vērtīgāko pēc iespējas ātrāk aizvest uz drošu vietu pie vecākiem, draugiem, radiem, utt. un atstāt tikai pašu nepieciešamāko, kas nevienam izņemot jūs pašus nederēs, piemēram, apģērbu.

Juris, pirms 12 gadiem :

Paldies par komentāru.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja nav īres līguma un ja naudu maksāji skaidrā, bez bankas pārskaitījuma, tad tikpat labi viņi var atnākt ar policiju un pateikt, ka Tu esi bomzis, kas te nelegāli ievācies un patriekt tevi ratā bez visām mantām.
risinājums - STEIDZAMI meklē jaunu dzīvokli un slēdz īres līgumu.

pirms 12 gadiem  

Juris, pirms 12 gadiem :

Maksāju ar bankas pārskaitījumu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.