Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-10

 
  • 4

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2525 skatījumi

Kam ir jāraksta iesniegums par goda un cieņas aizskaršanu ?

Ģimene un attiecības » Cits

Pašvaldibas policijai vai "parastajai" policijai ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Tagad visi gudri tiesāties par niekiem. Nevar zināts,kāds pats esi, ja par apsaukāšanos taisies uz tiesu skriet. Cilvēki tādās stulbās prāvās parasti negrib iemaisīties, tāpēc nez vai dabūsi lieciniekus. Tā ka ja aizskārums ir tikai mutisks, nekas tur nesanāks. Cita lieta,ja tev naudas daudz, par naudu jau var dabūt gatavu visu ko.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāraksta ir pieteikums tiesai, taču es jūsu vietā to nedarītu, jo LR tiesu praksē tas ir pilnīgi bezcerīgs gadījums. Pirmkārt, mūsu likumi ir tā uzrakstīti, ka šāda aizskāruma pierādīšana ir praktiski neiespējama, otrkārt, mūsu likumdošana neparedz morālo ciešanu atlīdzināšanu, labākajā gadījumā jums var atlīdzināt reāli pierādāmus izdevumus, par kuriem jums ir čeki no stacionāra vai ģimenes ārsta un treškārt, tiesas procesi vilksies vairāk nekā 5 gadus, un būsiet iztērējis prāvas naudas summas, kuras jums visticamāk neviens nekad nekompensēs. Viena mana kliente tiesājas jau vairāk nekā 7 gadus, jau ir zaudējusi visās tiesu instancēs Latvijā, un šobrīd lieta ir pieņemta izskatīšanai Eiropas Cilvēktiesību tiesā, iztērējusi tūkstošiem latu un nervu, pat, ja iznākums būs pozitīvs labākajā gadījumā var cerēt uz 10 000, kas nesegs tiesas izdevumus Latvijā daudzu gadu garumā.

pirms 11 gadiem  

Ugāns, pirms 11 gadiem :

Tad jau sanāk ka Latvijā cilvēkus var zākāt,apgārnīt un par to nekas nebūs.

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Bez iemesla negāna, un viena pagale arī nedeg.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Tā tas arī ir, nosauciet kaut vienu, kam kaut kas būtu bijis par to. Tas ir pilnīgi bezcerīgs pasākums, jo mūsu tiesu prakse nekādas kompensācijas neparedz, šeit nav ASV vai Lielbritānija, kur ir anglosakšu tiesību sistēma, kas pieļauj milzīgas kompensācijas par morālo kaitējumu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Sameklē juristu, lai uzraksta pareizā formā iesniegumu tiesai. Par lieciniekiem, jau te minēts.

pirms 11 gadiem  

Ugāns, pirms 11 gadiem :

Jā tieši tā es piekrītu

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ugāns

+4325

 
Kas tā ir par parasto policiju vai ir neparastā :)pirmkārt tev jābūt lieciniekiem kad tevi ir aizvainojuši un un sūdz tiesā ja tik nopietni jo policija diezvai palīdzēs.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.