Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Daiga Lauka

+20

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1214 skatījumi

Kā rīkoties, ja civilvīrs, ar kuru kopā vairs nedzīvoju, mani piekauj un visādi draud bērnu klātbūtnē?

Ģimene un attiecības » Cits

Ar civilvīru, divu manu bērnu tēvu nedzīvojam kopā, jau apmēram gadu. Viņš ļoti bieži nāk apciemot bērnus. Attiecības mums bija normālas, civilizētas. Viņš gan centās izrādīties, ka ir palicis labāks un mainījies un tādā veidā centās mūs atgūt. Kad pēc ilgiem pūliņiem viņš sajuta, ka esmu pret viņu vēsa, ieradās itkā pie bērniem ( dzēris) un bērnu klātbūtnē kliedza uz mani un sita man vairākas reizes. Draudēja ar nazi un neņēma vēra mazo bērnu ( 5 un 6 gadi) lūgumus nedarīt mammai pāri. Kliedza, ka esot manam datoram pieslēdzis programmu, kura izseko visas manas darbības un pārmeta, ka es sarakstoties ar citiem vīriešiem, ka es esot palaistuve. Izsaucu policiju, kura satrakojušos vīrieti aizveda. Kā man rīkoties, lai viņš man vairs nevarētu tuvoties, jo esmu nopietni pārbijusies un uztraukusies par savu un bērnu dzīvību?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vērsieties tiesā ar iesniegumu, par atsevišķās aizgādnības noteikšanu bērnam un saskarsmes tiesību atņemšanu tēvam.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Izskatās, ka civilvīrs vēl nav sapratis,ka esat sķīrušies, un tas viņam var ieilgt un šādi ekscesi var atkārtoties. Pēc šā gadījuma es viņu vairs savā dzīvoklī vai mājā pār slieksni nelaistu. Ja viņš vēlas tikties ar bērniem un ja nevar vienoties par tikšanos sabiedriskā vietā vai palaist bērnus pie viņa,sniedziet tiesā,lai nosaka tikšanās biežumu un vietu. Bet ja cilvēks var draudēt ar nazi,uzskatu,ka bērnus viņam uzticēt nevar.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Stella

+698

 
Diemžel mūsu valsts nedomā par civlēka drošības jautājumiem un parasti risina tikai sekas. Nav sakārtots jautājums arī par psihiski nepieskaitāmām personām. Uzskatu, ka katram būtu jānozīmē 1x gadā obligāta psihiatra pārbaude. Taču mūsu valstī tā nav, dara tikai kaut ko tad, kad otram kas nodarīts.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Uz kāda pamata vispār ļauj viņam pie sevis nākt? Ja vēlas tikšanos ar bērniem, tad lai vispirms iziet visu tiesas procesu un nosaka paternitāti. Ja precējušies nebijāt, tad nekāds civilvīrs viņš nav. Faktiskā kopdzīve juridiski nav uzskatāma par laulību.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ir dzirdēts tād svariants,kad cilvēki šķīrušies,bet vīrs kā suns uz siena kaudzes,negrib kad bijusī apkārt ar citiem vīriešiem vandās un viss,bija pat kautiņi,kur cietušas bija abas puses,gan bijusī,gan tie brūtgāni.Jābūt piesardzīgai un jāvēršās bāriņtiesā,ja sit,tad policijā.Uzskatu,ka tādi cilvēki ir diezgan atriebīgi,sazin ko vēl var izperināt,lai tik iegrieztu.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.