Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+42

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1090 skatījumi

Tevs piekrit atteikties no aprupes tiesibam.Ko talak?

Ģimene un attiecības » Cits

Sveicinati!
Lieta diezgan sarezgita,saksu lenam apskaidrot kas un ka.Esmu mamina maziem rakarisiem ar kuru tevu nedzivojam kopa nu jau kadu laicinu.Precejusies nebijam,berni gan ir uz teva uzvardu.Nu mums ir jauna gimene,berni ir kopa ar mani visu laiku,tevs ar berniem ipasi necensas tikties,ka ari alimentus nav maksajis,kas man problemas nesagada.Sakara ar to,ka sad tad ir vajadziba braukt uz vizas valstim,ir vajadziga teva piekrisana,kuru vins gan dod,tik tracina vislaik ta papiru kartosana.Berna tevs ir ar mieru rakstiski atteikties no savam aprupes tiesibam,lai tas butu man vienai,lai varetu brivi lemt par un ap berniem.Vai kas tads ir iespejams?Un ja ir,kas man butu jadara?Piebildisu,ka dzivoju arzemes,vai ir kas tad iespejams izdarit ar pasta starpniecibu?
Liels paldies!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pilnigi piekritu nav jēgas tādu tēvu turēt,ja ari viņu piespiedīs maksāt alimentus tad viņš būs tiesīgs prasīt apgādību vecumā no bērniem kurus nebūs audzinājis,es domāju jalabprātīgi negrib lai staigā,gan jau vecumā raudās rūgtas asaras,bet tad bērni varēs pasūtīt uz 3 burtiem

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Koks ar diviem galiem. Ja negribi piedzīt alimentus, tad tā labāk. Ja atstāsi kā ir, grūtā brīdī un vecumā viņš pieprasīs viņu uzturēt, tad nevienu neinteresēs, ka viņš par bērniem nav gādājis. Ja varat bez viņa iztikt, tad noteikti labāk atbrīvot viņu no tēva tiesībām.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.