Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mārtiņš

+716

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 789 skatījumi

Dāvanas idejas!?

Ģimene un attiecības » Cits

Straujiem soļiem tuvojas draudzenes divdesmitā dzimšanas diena, gribētos uzdāvināt kaut ko nelielu/nedārgu, bet tajā pašā laikā ko patīkamu viņai, bet galīgi nav nekādu ideju. Tāpēc lūdzu Jūsu alīdzību, varbūt kādam ir kaut kādas idejas? Varbūt kaut kas no pašu pieredzes ir ko varētu ieteikt?
Starp citu, var ieteikt arī kādu dāvaniņu uz ziemassvētkiem ko varētu dāvināt, tie jau ar pavisam drīz. Paldies jau iepriekš :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

http://friendlybracelets.com/ - Nopērc 2 aprocītes ar jūsu vārdiem. Uzdāvini viņai ar savējo un smuki aplieciet viens otram. Kopā ar puķēm un buču būs skaista un stilīga dāvana.:)

pirms 10 gadiem  

Mārtiņš, pirms 10 gadiem :

Laba ideja, paldies :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vislabākā dāvana būtu pašu ideja vai savs roku darbs. Ja zini, ka pašam ar rokām nekas dižs nesanāks, tad realizē ideju citādi, piemēram, krūzīte ar savas idejas dekoru, krekls, maiciņa vai kas līdzīgs, ko var pasūtīt. Vēl var kaut ko tādu, kas nav obligāti vajadzīgs kā lietošanai, bet vienkārši piemiņai, teiksim foto albums, nevis ierasts, bet gan kāds kreatīvs. Arī glezna vai liela bilde rāmī būtu jauki. Viss tavās rokās. ;)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ugāns

+4325

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jānis Ivanovs

+119

 
Vibratoru!

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.