Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 785 skatījumi

problēmas ar veca gadugājuma kaimiņu.

Ģimene un attiecības » Cits

Problema sekojoša, zem mums ( 2stavu 6 dzivoklu maja) dzivo vecs virietis, vientuls, slims gan ar galvu gan visu parejo, reali butu aprupejams, bet ir parak iedomigs lai to kadam lautu. gadiem ilgi dzivoklis nav tirits,kakis tur pat uz gridas nokartojas,viss sausmigi smird,un kad logus tur vaļa smaka ir neizturama, met pa logu ara savus meslus, ari ediena atliekas ,dzivokli nav ne ūdens ne normala apkure,ko reali var iesakt,kur versties,lai veci mazliet savalditu un nepiemeslotu pagalmu ,kur berni spelejas?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir atkarīgs no tā, vai dzīvoklis ir viņa īpašumā vai arī pieder pašvaldībai un viņam ir tikai īres līgums. Pirmajā gadījumā pie dzīvokļa īpašnieka vai pašvaldības policijā, otrajā gadījumā pašvaldības policijā, tāpat arī varat vērsties pie apsaimniekotāja, kam ir jāatbild par koplietošanas telpu un teritoriju tīrību. Ja dzīvoklis viņam nepieder, tad pašvaldība var viņu no dzīvokļa izlikt un aizvest uz pansionātu. Ja pieder, tad pašvaldības policija var uzlikt administratīvo sodu par apkārtnes mēslošanu.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.