Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 898 skatījumi

Kā rīkoties nepatiesi apvainotam pusaudzim,ja tuva radiniece apsūdz to naudas zādzībā pieliekot arī fizisku darbību?

Ģimene un attiecības » Cits

Puisi šī apmelošana tik smagi ietekmēja,ka rodas grūtības mācībās,jo fakti sitas atmiņā. Pusaudzi iesēdināja auto un aizveda prom no mājas,lai morāli un fiziski uzbruktu.Zēns nav veicis nodarījumu,bet smagi cieš no pāridarījuma (psiholoģiski un morāli).Arī veselība todien bija apdraudēta.Kā rīkoties pusaudzim?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Nu dabūja pa dirsu profilakses nolūkos, i labi ! Tagad jau "bērniņiem" ir tikai tiesības, pienākumu nekādu ! jebkuru vecāku cilvēku var pasūtīt uz trijiem burtiem ! Arī skolot;ajus, un viņiem par to , nekas ! Par velti jau nu nesadeva pa sprandu !

pirms 9 gadiem  

Inese Eliiza Elegante, pirms 9 gadiem :

šī gan bij reize,ka tika bez pamata pārinodarījums.Pēc Jums izklausās,ka esiet tāds pats varmāka,kādu valstī nav mazums.Jā,ir valdoša visatļautība,bet katrs gadījums ir individuāls un palīdzība sniedzama arī ...psiholoģiska un fiziska.Ta kā izbeigsim tās "gestapo" frāzes,ja?

Vilnis Ribozols, pirms 9 gadiem :

Es neesmu varmāka, bet kad vecais sadeva ar siksnu pa muguru, tad zināju, ka esmu pelnījis ! Un, paldies tēvam un Padomju armijai, ka neizaugu par liekēdi un slaistu !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja uzbrucēji un apvainotāji nav vecāki, tad vislabākais variants nepilngadīgam bērnam ir visas savas problēmas risināt caur saviem vecākiem. Izstāstiet visu mammai vai tētim, vai vecmāmiņai vai vectētiņam, ar kuru ir vislabākās attiecības, un, lai vecāki paši tiek galā ar saviem radiniekiem.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

http://www.bernutalrunis.lv/lv/ - te ir gan telefona numurs, gan pieejama e-konsultācija. Obligāti jāpiezvana vai jāuzraksta, tur ir gudri un saprotoši speciālisti, kas palīdzēs.

pirms 9 gadiem  

Inese Eliiza Elegante, pirms 9 gadiem :

paldies!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.