Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1035 skatījumi

Kā izlikt nevēlamu personu no dzīvokļa?

Ģimene un attiecības » Cits

Lieta tāda, māte jau vairākus gadus dzīvo civillaulībā ar vīrieti, kurš nestrādā, bieži dzer un dzērumā agresīvi uzvedās. Viņiem abiem ir kopīgs bērns(nepilngadīgs), par kuru šis vīrietis īsti neliekas ne zinis. Mātei veselības stāvoklis nav tas labākais un viņai viņa uzvedība izraisa stresu, kas pēc tam atspoguļojas uz viņas veselību. Māte pati pēdējā laikā cenšās mutiski izdzīt viņu no mājas, bet viņš vienkārši neiet projām. Dzīvoklis nepieder mātei, bet gan viņas mātei, kura dzīvo Austrālijā. Šis alkoholiķis arī nav deklarēts šajā dzīvoklī( nav vispār nekur deklarēts, jo ir bijis sēdējis cietumā un tagad likumi ir mainījušies). Dzērumā šis vīrietis ir neadekvāts, agresīvs, bieži vien ir tāda sajūta, ka viņš dzīvo citā pasaulē. Bieži vien ir saukta policija, jo viņu tādā stāvoklī nevar izturēt. Vai ir iespēja tādu cilvēku izmest no dzīvokļa, ja neviens negrib, lai viņš atrastos šajā dzīvoklī?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja jau viņš tur nav deklarēts,tad pavisam vienkārši:) Kad viņš iziet no mājas,pa to laiku nomaina slēdzeni,jeb nelaiž viņu atpakaļ,un viss.Izliek visas viņa mantas aiz durvīm,lai iet kur grib.Ja taisa nekārtības,pazvana policijai,lai atbrauc un savāc.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Tikai tiesas ceļā.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.