Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2204 skatījumi

Kā lai atradina bērnu no krūts ? ja bērns tikai pie krūt iemieg.(1,4g. bērnam)

Grūtniecība un vecāki » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vienalga, vai krūts barošanu izjuti kā pienākumu, mīlestības izpausmi pret savu bērnu vai patīkamu atslodzes brīdi bērna ucināšanā, pienāk laiks, kad jūs abi esat gatavi pāriet jaunā attiecību fāzē, kurā krūts ēdināšanai vairs nav vietas. Iespējams, ka jutīsies noskumusi, bet tev jābūt arī lepnai, ka tavs mazais ir pietiekami liels, lai kļūtu mazliet patstāvīgāks.
vairaak lasi : http://vecakosanas.espati.lv/index/view/raksts/Ka-atradinat-mazuli-no-kruts/id/440/

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

RiMMa LoBrEkTe

+5532

 
Īstenībā, vajadzēja to darīt jau agrāk, jo tagad bērniņš jau saprot daudz vairāk, tāpč ir ļoti grūti atradināt no krūts šajā vecumā. Man radiniece baroja savu meitiņu līdz 2 gadiem, jo viņa nevarēja bez viņas aizmigt...
Vienīgais, ja mamma aiziet uz veikalu, bet tētis cenšas bērniņu nolikt gulēt. Lai mazais neredz mammu.

pirms 14 gadiem  

Andris Petersons, pirms 14 gadiem :

Labais nu kur gan māmiņa citur var aiziet tikai uz veikalu pat ja neko nevajag un lai mājās nerādās kamēr bēbis nav iemidzis(:D

RiMMa LoBrEkTe, pirms 14 gadiem :

Ilgi smējos par tavu komentāru :))))) Tas ir kā piemērs, aiziet uz veikalu, var arī kaut kur citur, bet lai mazais neredz mammu. Protams, ir gadijumi, kad tas nav iespejams, jo bērniņš bez mammas neiemigs. Tādā situācijā ir grūtāk.
Mans bērns pašā sākumā ( 3 nedēļu vecumā ) paēda un gribēja aizmigt pie krūts, bija vakari, kad viņa 3 stundas to varēja sūkāt, bet es taču nevaru tā sēdēt,pirmkārt sāp, tāpēc centos dot knupīti, lai atradinātu. Bet tik lielu, nezinu, ko lai dara.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.