Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1435 skatījumi

Vai Latvjas Jūras akadēmijā var iegūt loča izglītību?

Izglītība » Cits

Cik gadus apmēram jāmācās?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Sveicināta Baiba! Man prieks par Jūsu nākošās profesijas izvēli, taču kļūt par loci nav tik vienkārši... tā nav profesija, tas vairāk ir tituls. Sākumā ir jākļūst par kuģu kapteini, par to kādu laiku ir jāstrādā un tikai tad var sākt lūkoties loču dienesta virzienā... plašāk par to iespējams izlasīt noteikumos par Ločiem http://www.sam.gov.lv/images/modules/items/DOC/item_1672_Noteikumi_par_lociem.doc
Varu uzreiz brīdināt, ka tā nav viegli sasniedzama profesija un lai cik bēdīgi tas nebūtu, to vēl grūtāk ir izdarīt meitenēm, BET, ja ir milzu uzņēmība un vēlēšanās, tad to noteikti var sasniegt. Veiksmi!!!

pirms 14 gadiem  

Baiba Betlere, pirms 14 gadiem :

Ja godīgi,tas mani mazliet iebiedēja,bet arī vēl vairāk reizē izraisīja interesi!!Lai cik tas interesanti nebūtu...
Vēlētos uzzināt vai nav kaut kādu sagatavošanas kursu pirms iestāšanās?lai vismaz kaut mazliet vairāk spētu uzzināt par to vai šī profesija (kuģa kapteinis) ir priekš manis. Un vai uz profesiju kuģa kapteinis iet arī sievietes (meitenes) un vai daudz??

Ģirts Avotiņš, pirms 14 gadiem :

Godīgi sakot nezinu par sagatavošanas kursiem, to vajadzētu noskaidrot pašā akadēmijā - www.latja.lv

Nedomāju, ka šo profesiju izvēlas daudz meitenes. Galvenā problēma ir atrast prakses vietu, un arī ne katra rēdereja ir ar mieru ņemt darbā sievietes... Domāju, ka jūrniecībā līdz dzimumu līdztiesībai ir vēl kā līdz saulei.

Tas gan nenozīmē, ka tas viss ir jāņem vērā un jāatmet ideja... Bet tam ir jābūt kā dzīves sapnim, lai būtu spēks pārvarēt visus šķēršļus.

Baiba Betlere, pirms 14 gadiem :

Es ļoti ceru sasniegt šo mērķi... :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.