Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atkarigs no skolas.Riigas 49. vidusskolaa bija 3 vai 4 eksameni, beidzot 8.klasi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Kad es mācījos pamatskolā, tad sākot no piektās klases mums bija pārcelšanas eksāmeni. Praktiski visos priekšmetos. Gan vēsturē, gan matemātikā, latviešu valodā, literatūrā un velāk arī ķīmijā, fizikā un ģeometrijā. Katru gadu, līdz 9. klasei, kārtojām šos eksāmenus. Un nebija nekādi testi, bet gan biļetes uz kurām vajadzēja zināt konkrētas atbildes.
Tāpēc zinājām, ka jāmācās ir no gada sākuma, lai pēc tam pašiem būtu vieglāk. Nevis kā tagad, pieliek vienu pārbaudes darbu klāt un skolniekam jau sākas histērija, jo redz būs nedaudz vairāk jāpakustina sava domāšana.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Tik pat labi tie var būt t.s. "noslēguma pārbaudes darbi". Tādi pēdējā laikā saradušies. To nosaka (cik sapratu) skola pati, vai tādi būs vai nebūs. Ja skola saka, ka būs - tad nāksies vien rakstīt. ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja skolotāji tā saka, tad noteikti tā ir.
12.klasē arī visādi jaunumi uzradušies ;]

pirms 13 gadiem  

Kaspars Ķērps, pirms 13 gadiem :

Nu es nodomaju varbut skolotaji tik ta taka melo , jo mes vesturi nemacamies vsp un matematiku ari ir ka ir , padomaju mos kada pedeja diena pateiktu ne tur nekas tomer nenotiks utt , bet nu jaa lkm jau ta nebus un tie eksameni notiks :(

Krista Romanovska, pirms 13 gadiem :

Eksāmenus jau taisa visām valsts skolām, tas kurā skolā cik daudz un kā pasniedz uz viņiem neattiecas! Šogad arī mani tas viss biedē, jo būs jauni standarti u.c. fīčas, kas normāli var iegāzt, ja neesi mācījies.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.