Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gatis Hartmanis

+118

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1468 skatījumi

Vai prātīgi atokursos kārtot vispirms braukšanu un teoriju tikai pēc tam?

Izglītība » Cits

Jautājums par autoapmācību tiem kam ir bijusi līdzīga pieredze manai situācijai - autoskolā vēl nav nolasījusies kursantu grupa... Manas prasmes braukšanā ir pilnīgi nekādas. Ir piedāvājums kārtot vispirms braukšanu un teoriju pēc tam. Vai tas būtu prātīgi darīts, ja piekristu? Jo pašam liekas mazliet jocīgi, ka varu kartot braukšanu, ja nezinu teoriju, vai tik nebūs skolai peļņa no manis? Ceru ka kādam ir tāda pieredze.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Pirmoreiz dzirdu tādu brīnumu,ka autoskolā var kārtot vispirms braukšanu. Protams,tu vari paņemt kādas braukšanas nodarbības arī pirms teorijas apmācības uzsākšanas,lai redzētu,kā iet. Tomēr oficiālās braukšanas stundas sākt un slēgt ar instruktoru līgumu tu esi tiesīgs tikai tad,kad esi saņēmis akceptu no teorijas pasniedzēja. Autoskolas teorijas eksāmens jānokārto pirms braukšanas, vismaz tā tas vienmēr līdz šim ir bijis gan autoskolās, gan neapšaubāmi ir csdd.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Katrs cilvēks ir individuāls, vienam ātrāk pielec citam lēnāk. Tomēr, ja esi galīgs nebraucējs, tad visticamākais tev būs nepieciešams vairāk par minimālājām braukšanas stundām, lai justos droši un varētu nokārtot braukšanas eksāmenus. Tāpēc no vienas puses pat nav slikti, ka iesāc braukšanas apmācību ātrāk - varēsi ilgāk mācīties. No otras puses, ja iemācīsies braukt ātrāk par iespēju kārtot CSDD eksāmenus, bet starplaikā netiksi pie auto vadīšanās, tad būs grūtāk iesēsties mašīnā un uzreiz kārtot eksāmenu. Gribēsies pirms eksāmena paņemt papildus braukšanas, lai atgūtu iemaņas un pierastu pie eksāmenu auto.
Savukār teoriju un noteikums vari sākt lasīt kaut tūlīt, kā arī braukšanas instruktors palīdzēs ar padomu jau reālā situācijā, nevis bildītēs grāmatā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Amanda Bush

+41

 
Tam jau nav nozīmes, ko Tu kārto pirmo, ja jūties pārliecināts vai arī vēlies iegūt laiku pamācīties vēl teoriju, tad Tev ir dota izvēle. Nedomāju, ka šī maiņa var ietekmēt CSDD eksāmenu, jo tam ir sakars tikai ar priekšroku izvēlē, ne?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Renārs Millers

+1799

 
Es domāju ka tas nebūs prātīgi darīts, jo CSDD tev tāpat būs no sākuma jāliek teorija un pēctam varēsi tikt pie braukšanas.. manuprāt vislabāk ir no sākuma mācīties teoriju, un kad teorija ir apm pusē tad sākt braukt, nolikt teorijas ex. un tad braukšanu ex, tad iet uz csdd..

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.