Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1237 skatījumi

Iesakat kādas labas interneta adreses kur var apgūt Norvēģu valodu

Izglītība » Cits

D

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Es iesaku labāk sameklēt internetā interneta vārdnīcu, lai var iztulkot vārdiņus, bet grāmatnīcās palūkoties kādu mācību grāmatu pilnīgiem iesācējiem ar visiem diskiem. Var doties arī uz Bibliotēku un meklēt vārdnīcas - tajās pats būtiskākais jau ir iekāā un atliek tikai norakstīt vai nokopēt.
Priekš tās valodas, ko pati vēlos un pat sāku mācīties, es esmu atradusi internetā caur Zvaigzne ABC mācību grāmatu, atliek vien pasūtīt. Rēķinies ar to, ka grāmata tad maksās salīdzinoši dārgi. Mana izvēlētā grāmata maksā pāri 20 latiem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Nu nezinu vai neta adreses palīdzēs. Speciāli kursi ar labu pasniedzēju tomēr ir vislabākais. Galvenais lai būtu daudz jāklausas un daudz jārunā pašam. Vēl, ja ir laba dzirdes atmiņa, var visādus amācību CD/DVD sapirkt, lai gan par tiem arī neesmu īpaši labās domās.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.