Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1275 skatījumi

Ar vidusskolas izglītibu vai ir iespēja macīties profesiju bez maksas un vai iziet kursus ir izdevīgāk?

Izglītība » Cits

Vai ir izdevīgi iziet kādus kursus, kas tev dod iespēju apgūt kādu profesiju vai tomēr iet mācīties kādā skolā un apgūt profesiju tur? Kas ir labāk un izdevīgāk gan no zināšanu puses, gan no finansiālās puses?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+260

 
Tagad Latvijā cilvēki ar augstāko izglītību sēž mājās. Es uzskatu ka labāk kursi, jo kursos var apgūt ne tikai teoriju, bet arī praksi, ko tagad jautā visos darba piedāvājumos, lai būtu pieredze nevis teorija

pirms 12 gadiem  

Rūdolfs Svarins(Kiss), pirms 12 gadiem :

man ar tā liekas, jo visur prasa pieredzi tagad. un nesen biju bezdarbniekos uz konsultāciju un tur bija meitene ar bakalauru un vel nezin kādiem tur pabeigtiem entajiem uzņemējdarbības kursiem un sēž tagad bez darba. Man ar vairāk uz kursu pusi vilk, jo tie šajā situācija ir izdevīgāki pa kabatai un dos tādu pašu labumu kā augstskolas vai kas tāds, es domāju.

Kalashnikov, pirms 12 gadiem :

prakse ir arī augstākajā izglītībā (skatoties, kādu profesiju izvēlies) + ir iespēja tikt budžeta vietā un stipendijas. Par kursiem jāmaksā un pāris mēnešos Tev neiemācīs to,ko var iemācīt 4/3 gados. Man ir bakalaurs un atrast darbu ir grūti tikai tiem, kas savu profesiju nav pietiekoši apguvuši.
Labāk iegūt augstāko izglītību, ar kuru Tu varēsi ne tikai Latvijā lielīties, nekā kaut kādi kursi pēc vidusskolas. Neviens darbā Tev ar tādu sūda papīru neņems. priekšroku dos tiem, kuriem ir augstākā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kalashnikov

+1440

 
Apzinies, ka ar diplomu, ko iegūsi kursos, nebūs tik lielas privilēģijas darba meklējumos, kā ar augstākās izglītības diplomu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
finansiāli izdevīgāki ir kursi.
labāk iemācīsies skolā.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.