Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1503 skatījumi

Ja uzraksta grāmatu tā jānes uz tipogrāfiju lai izdotu?

Izglītība » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Guntis Kalns

+4326

 
Jānes uz izdevniecību. Ja grāmata izdevējus ieinteresēs, tad būs tā, kā teica Raimonds - paši izdos un vēl samaksās. Ja grāmata neinteresēs, tad ir divi varianti:
1) vienkārši atdos manuskriptu atpakaļ ar atteikumu,
2) piedāvās izdot grāmatu par Taviem līdzekļiem, resp. Tev pašai būs jāapmaksā redaktora, datorsalicēja, maketētāja, korektora darbs, plus vēl papīra cena un tipogrāfijas izdevumi. Šajā gadījumā visa tirāža būs Tavs īpašums un Tu varēsi ar nodrukātajiem eksemplāriem darīt, ko vien gribēsi - dāvināt, pārdot utt.
Ir vēl arī šāds variants - sameklēt kādu "neatkarīgo" datormaketētāju, kam ir pieredze sadarbībā ar tipogrāfijām un samaksāt viņam par grāmatas sagatavošanu iespiešanai (ja Tavuprāt ar tekstu viss ir ideālā kārtībā un redaktoram ar korektoru tur nav ko darīt), plus vēl par papīru un iespiešanu. Arī šajā gadījumā visa tirāža būs Tavs īpašums (sk. augstāk).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Pirms tipogrāfijas ir vajadzīga izdevniecība, vai arī pati vari zīmēt ilustrācijas, vai meklēt mākslinieku, veidot salikumu. Veikt korektūras, izrediģēt tekstus. Tipogrāfija drukā un iesien gatavu produktu - saliktu grāmatu uz izvēlētā papīra, sanes loksnes, salīmē muguriņas, pielīmē vākus un pēc apmaksāta rēķina atdod īpašniekam. Tad grāmatu piegādā veikaliem, reklamē masu medijos etc.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ne janes uz kadu no izdevniecībām un ja tas apmierinās izdevniecību tad tas pasas izdos jusu gramatu un jums samaksas

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.