Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Janis Kalnins

+71

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 725 skatījumi

Kāda ir atšķirība starp Fotogrāfa un Foto dizana speciālista profesionālo izglītību?

Izglītība » Cits

Vienīgā atšķirība ko zinu ir ka Foto dizaina speciālista profesijai it trešais profesionālās kvalifikācijas līmenis, bet Fotogrāfa profesijai otrais profesionālās kvalifikācijas līmenis. Tātad sanāk, ka Fotogrāfs ir zemāka izglītība. Bet ko nesaprotu ir tieši kā viņu darbs atšķiras? Ko māca aktrā no šajām specialitātēm? Un ja eju mācīties par fotogrāfu tad vai ir jēga mācīties foto dizainu? Vai varbūt iet patiešo uz foto dizainu un nav jēgas mācīties fotogrāfa profesiju? Jo varbūt tas ir augstāks līmenis, kur fotogrāfa profesija jau ir iekļuta, tādēļ būs bezjēdzīgi atkārtot tos pašus kursus? Vai arī tās ir divas dažādas specifikācijas, kuras pieiet darbam no dažādiem leņķiem un viena outru komplimentētu? Palīdiet man muļķītim lūdzu saprast. Ko īsti viņās māca un kā viņas atšķiras? :)

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nezinu precīzi par konkrēto apmācības kursu, bet fotogrāfs var būt jebkurš, kurš saprot, kā nofotografēt jebko (pieņemsim, viesības jeb sacensības, u.t.t.). Savukārt foto dizains visdrīzāk ietvers saprašanu par kompozīciju, par gaismām, droši vien foto apstrāde varētu būt u.c. lietas, kas principā ir vairāk, kā fotogrāfs. Bet vislabāk piezvanīt uz konkrēto mācību iestādi un viņiem pajautāt, lai iedod kursu aprakstus :)

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.