Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2460 skatījumi

Pēc pieredzes skatoties-Cik ilgā laikā(no e-bay.co.uk) atnak prece no Ķīnas?

Izklaide un mūzika » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Es regulāri pasūtu preces caur šo ebay no visas pasaules. Parasti tas aizņem līdz 15 darba dienām, lielākā daļa pārdevēju ir noteikuši konkrētu dienu skaitu, paprasi draudzenei vai tur nav rakstīts vai atsūti man kleitiņai linku... (ja konkrētais item nav vēl izņemts ārā tad var paskatīties, ko šie raksta, kgan ja no Ķīnas viņiem vajadzētu būt vēl veselai čupai tādu pašu priekšmetu, kur var paskatīties) Ja pēc mēneša vēl nav tad raksti vēstuli un prasi kur ir. Man pāris priekšmeti tā arī pazuda pa ceļam, bet izsūtīja otrreiz un saņēmu, bet ļoti ilgi bija jāgaida.. :)

pirms 14 gadiem  

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Un kā ar piegādes izdevumiem?

Sendija Oficiere, pirms 14 gadiem :

nu liecies mierā ar piegādes izdevumiem.nezinu.esmu visu samaksājusi.

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Termiņš ir noteikts 15-25 darba dienas ... Agri, un lai Tev mierīgāks prāts FREE P&P :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Nu ir kāds laiciņš , bet it kā komentārs ne tajā tēmā, bet zini ka transportēšanas izdevumus segsi pati ?

pirms 14 gadiem  

Sendija Oficiere, pirms 14 gadiem :

nu ir tā,ka e spasūtīju kleitiņu.pati neko nesegšu.amn draudzene pasūtīja,jo es bayja neko nesapratu.es tik atradu preci ,atdevu viņai 10ls un viss čau.bet ,kas ir laiciņš?Ceru,ka līdz 27.martam viņa te būs :(

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Noteikti būs klāt, prece pienāk mēneša laikā. Ja kleitiņa tika pasūtīta ar norādi Free Shipping, tad par piegādi nebūs jāmaksā.

Sendija Oficiere, pirms 14 gadiem :

aīīj,ka mani iepriecināja :) Ja bija man liekas,ka free Shipping.Un noteikti Tev,ka meitenei vēlos jautat,ka ir ar kurpēm vai ir bīstami pasūtīt caur ebayu?izmēri atbilst patiesībai.Un ja neders vai var sūtīt atpakaļ?

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Ir ok ! Man te viens draugs pasūtīja diskus mašīnai par kuriem gandriiz nācās otru, pat vel lielāku cenu nekā paši diski maksā, bet veiksmīgi izdevās atcelt pirkumu!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Nu cik esmu sūtījusi kurpes, botas atnāk lieliskas, bet ar augstpapēžu ir problemātiskāk- katrai tā kāja savādāka...labāk apavus nesūti no Ķīnas, bet no UK lielākas iespējas, ka izmērs būs laikā, atnāk ātrāk- 4 dienas- un atpakaļ aizsūtīt lētāk... Kvalitāte ar var būt labāka.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pienāk no ķīnas normāli 15-18darbadienu laikā. tā ka līdz tam martam sen jau būsi dabūjusi :)

Nu ar kurpēm mēdz būt tā ka tie izmēri biku nesakrīt, bet nu tad man liekas izdevīgāk ir nevis sūtīt atpakaļ, bet vienkārši pārdot ss.lv vai zip.lv nu un tā dabūt savu naudu atpakaļ. Jo ja sūti viņiem, tev pašai jāapmaksā pasta izdevumi, un tas jau vairs nesanāk izdevīgi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Esmu pasūtījusi mugursomu kas ir no Apvienotās karalistes . Pasūtīju apmēram 14 . aug , tagad ir 23 . sep , nav joprojām . Ko darīt ? Gaidīt , vai prasīt atpakaļ naudu?

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.