Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1250 skatījumi

Vai kas slikts dzīvē vispār var notikt?

Izklaide un mūzika » Cits

Principā jau viss ir tikai norādes uz to ka būs labāk, vai nākamreiz jādara labāk un iespēja redzēt savas kļūdas un labot tās... Tad nu beigu beigās ir jautājums - vai vispār kas slikts arī var notikt? :D Galvenais lai pozitīvie cilvēki smaida un pielipina to pašu slimību arī citiem! :D

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Vai dzīvē var notikt kas slikts?! Hmm.. noteikti var!!! Jautājums- kā mēs to uztveram un kā sadzīvojam ar to. Cilvēks nevar ietekmēt pilnīgi visu, kas notiek- viņš var mainīt tikai savu attieksmi.

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Mālmanis, pirms 14 gadiem :

Nu tad drīzāk tā: "Vai var notikt kaut kas slikts dzīvē, ja cilvēks ir nelabojams optimists un pozitīvisma iemiesojums?"

Ilva Lase (ex. Caics), pirms 14 gadiem :

Jā, protams, ka var. Tev var piedzimt bērns un saslimt ar neārstējamu, smagu slimību. Vai tad nevar?! Tas, ka Tu esi optimists, nenozīmē, ka viņš nevar saslimt. Tavs optimisms nevar ietekmēt šo lietu kārtību. Tas ietekmēs to, kā Tu to pārvarēsi. (minēju tieši šādu piemēru- jo šāda situācija ir notikusi ar mani ..)

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Edgars

+7561

 
Nostājies uz sliedēm un gaidi atbildi ...

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Mālmanis, pirms 14 gadiem :

XD Laaabs!!! Tēma laba! Es pat zinu uz kurām sliedēm es labprāt ar šo jautājumu nostātos saulrieta laikā...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Laura Erele

+5429

 
Protams, ka dzīvē var sliktas lietas atgadīties! Un ja tas vēl notiek ar mūsu mīļajiem cilvēkiem - tad ir ļoti grūti! Nāve, smagas slimības, bads un katastrofas - ļoti spēj ietekmēt mūs, un mūsu izjūtas! Pat vislielākais optimists šādās situācijās vienkārši nolaiž rokas!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.