Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds Riževs

+834

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 1362 skatījumi

GPS vodafone 845

Izklaide un mūzika » Cits

Ka vins strada?! caur internetu?! man piemeram kreditu nerauj nost, bet caur wi-fi viss ir redzams. Telefonu pirku bite, vai pec tam man nebus baigais rekins?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
GPS strādā caur satelītiem nosakot tavu atrašanās vietu.

Vodafone 845 ir arī A-GPS iespēja - triangulācija pēc mobilo operatoru torņiem - ja ieslēgsi šo iespēju, tad gan Tev ies nost kredīts.

Kartes lādēšanai ir divas iespējas - vai nu tās ir jau salēdētas offlin'a vai arī tās lādējas lejā no interneta (caur Wifi - tas būs bez maksas, caur GPRS pa maksu)

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Daudzmaz pareizi, tikai A-GPS neizmanto triangulāciju. Vienīgā iespēja izmantot triangulāciju ir torņu īpašniekam - antenas izvietotas ar noteiktu šauru kūli, kuru krustpunktā mobilo telefonu var atrast. A-GPS izmanto torņu pozīciju no servera datubāzes un no interneta GPS uztvērējam piegādā epemerīdu un almanaha datus. Līdz ar to pirmā drošā pozīcija ir krietni ātrāk skaidri zināma. Vēl serveris var tikt izmantots, lai apstrādātu nepilnīgu signālu un piemēram šaurā ielā ar daudzstāvu ēkām, vai

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

mežā vispār atrastu pozīciju, vai nepeldētu apkārt dēļ multipath efekta.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.