Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1279 skatījumi

Vai kāds zin kā pareizi būtu jāplāno ,piemeram, braucieni ar velosipediem vasarā ? kaa pareizi izveleties marsutus pa latviju un citviet , i

Izklaide un mūzika » Cits

Pirms 14 gadiem

ir varbut kads kas spej palidzet saplanot ritenbraucienus interesantus par iespejami mazak lidzekliem uz vairakam dienam ?

Raivis ... Čeiris..., pirms 14 gadiem

ir varbut kads kas spej palidzet saplanot ritenbraucienus interesantus par iespejami mazak lidzekliem uz vairakam dienam ?

Raivis ... Čeiris..., pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Papēti netā pieejamajos ceļvežos objektus (piem: www.vietas.lv, www.etaka.lv un tml.), un izmantojot normālu karti sazīmē maršrutu iekļaujot tajā dažādus interesantākos apskates objektus... ;) Protams - jāņem vērā attālumi, jārāķina, cik varēsiet nobraukt - kur, ko, kā... ;)

Ja nav idejas ar ko sākt - māte GooGle vienmēr palīdzēs - tur var atrast gandrīz jebko... ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Kas tad tur ko plānot? Atver karti, iebaksti ar pirkstu sev vēlamo galapunktu, tad atver sīkāku karti, iezīmē ceļus pa kuriem aizbraukt līdz galapunktam, apskaties ko vēl pa ceļam var apskatīt, dienā rēķini ne vairāk kā 50 km (ja neesi ar dzelzs pakaļu, tad nākošajās dienās rēķini pat mazāk), naktsmītnei izvēlies vietu, kur tuvumā ir saldūdens (ja gulēsi teltī) vai arī meklē blakus kādas viesu mājas. Nodrošinies ar lietus drēbēm un velo remonta komplektiņu, vismaz lai var cauru riepu salīmēt, sarēķini cik dienā apēdīsi, papildus paņem kādus produktus enerģijai un dzeramo ūdeni un aiziet! Pie tam atceries, ka veikali nav tikai Rīgā un smagās lietas var nopirkt pa ceļam. Nu tur... rīsus, makaronus, ūdeni, šņabi... :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.