Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1126 skatījumi

SALACGRĪVĀ ir kāds hotelis,viesnīca,kempings kur palikt uz vienu nakti, diviem pieaugušajiem un vienam bērnam, par normālu cenu?

Izklaide un mūzika » Cits

Tuvojas Jūras svētki Salacgrīvā, Vai ir kāda vieta, kempings, hostelis, viesnīca par pieņemamām cenām? Vai telšu vieta?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uģis

+105

 

pirms 11 gadiem  

Elīna Puriņa, pirms 11 gadiem :

Varbūt zinat vietu kur var nakšņot ar teltim pie jūras?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uģis

+105

 
Pabraucot garām Tūjas krustam,labajā pusē būs benzīntanks Altūži, pēc 3 km no Tallinas šosejas būs jānogriežas pa kreisi ( ceļa malā būs melna metāla četrstūra konstrukcija- vismaz agrāk tāda tur bija). Tad griežam tur iekšā un braucam taisni,pēc 200m būs viens kempings, kuru iemīļojuši sērfisti ( vai viņš jau strādā, es nezinu, jo sen neesmu tur bijis) zinu,ka bija mazas mājiņas un vietas teltīm). Ja nav , tad turpinam braukt gar kempingu (paralēli Jūrai),jūra būs labajā pusē-pabrauksiet garām Melekiem, Kapteiņiem tikai uz priekšu.atkal aptuveni pēc 3 km labajā pusē būs viesu nams Bērziņi( domāju,ka tur varētu nokrist ar visām teltim). Trešais variants ir nenogriezties nekur un pēc Tūjas krusta braukt tikai uz priekšu līdz labajā pusē ieraudzīsiet Lielu koka krēslu -reklamē viesu māju). viesu nams atrodas kreisajā pusē, jaiebrauc mazliet dziļāk, jo no šosejas nevarēs redzēt.
Tas pagaidām viss ,kā varu palīdzēt.
Us.
P.S. Ja jautājumi, tad rakstiet!
U.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.