Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Līga Treija

+350

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1447 skatījumi

Kur griezties sestdienas dienaa ar suudziibu par apsaimniekotaju?

Māja un dārzs » Cits

No riita zvaniiju namzinim, ka dziivoklii tek griesti. Peec triis stundam zvaniju velreiz, jo neviens nereagjeja-virs dziivoklja ir veel viens dziivoklis un tur kur tek griesti muusu dziivoklii, ir augsheejaa dziivoklja terase. Augshejais dzivoklis ir namzinja paarraudziibaa un staav tuksh. Luudzaam, lai atsleedz augshas dziivokli un pashi jumtu un terasi notiiriisim, galvenais, lai uudens netek muusu dziivokli. Solija stundas laikaa atbraukt..ir pagaajis daudz vairaak, bez reakcijas. Saruna ar vinju jau arii bija taada, ka vinjsh pajautaaja ko no vinja mees gribam. Varbut kaads var ieteikt kaadu instituuciju pie kaa griesties?

Pirms 14 gadiem

Tagad vispaar telefons ir izsleegts..

Līga Treija, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Fotogrāfu, kurš fočē notiekošo un juristu, kurš zin, kā ar tiem ķēmiem cīnīties.

pirms 14 gadiem  

Līga Treija, pirms 14 gadiem :

Savu dziivokli es sabildeeshu, bet jaatiek arii augshaa! Un briivdienas arii galu galaa bija saplaanotas-tagad seezham un gaidam-tikai izskataas, ka bezjeedziigi..paldies..

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Tapēc jau jurists - kad apsaimniekotājs uzzinās, ka viņam jāapmaksā jurista darbs brīvdienā, par stundu latu 60 - būs klāt zibens ātrumā un solīs visus kaitējumus pats novērst. Vai arī braukt prom informējot viņu, ka būsiet pirmdien un vēlaties, lai uz to laiku dzīvoklis būtu tāds, kā bija pirms plūdiem.

Līga Treija, pirms 14 gadiem :

Viss. Visi telefoni shobriid jau ir izsleegti! Kaarteejais rinjkja dancis..

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Safočē, brauc atpūsties, atslābinies un sāc dzīvi ar cīņu atgriežoties. sabīdi mēbeles vieta, kur tām klāt netiek ūdens. Mēbeles tev neatmaksās, tāpat, kā tehniku uz kuras tecējis ūdens. Ieraksti visas sarunas ar apsaimniekotāju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lūdz palīdzību pašvaldības policijā. Ja tas arī nav viņu kompetencē, tad visdrīzāk tur saņemsi objektīvu informāciju, ko darīt. Ja nu galīgi ūdens līdz ceļiem, tā ka mēbeles sāk peldēt, tad zvans glābšanas dienestam 112. Ja tik kritiska situācija, ka telefoni bloķēti, tad met kaunu pie malas, un jebkuram garāmgājējam palūdz telefonu lai sazvanītu 112, kaut zinu, ka no mobilaa ariija nav krediits, tad 112 vienmeer vari sazvanīt. Lai veicas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

IEdo pa tuņķi. :D

pirms 14 gadiem  

Līga Treija, pirms 14 gadiem :

Buutu kam-iedotu!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.