Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sandra L.

+2215

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3506 skatījumi

Kāda veida krāsa vajadzīga velosipēda pārkrāsošanai?

Māja un dārzs » Cits

Kādā veikalā meklēt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

мαґ١s żְ

+1750

 
šodien sakarā ar šo tematu pats biju būvmateriālu veikalā. pārdevējs ieteica firmas Caparol krāsas. tātad no sākuma notīri veļuku, nopulē ar smalku smilšpapīru maksimāli nost veco krāsu vai kādus nelīdzenumus, ja tādi ir. tad nopērc gruntskrāsas flakoniņu (Caparolam viņa ir tāda tumši sarkanīga) un nop't ar to grunteni. Kad kārtīgi nožuvis tad nopūt ar izvēlētās īstās krāsas flakoniņu (iesaku izdomāt jau sākumā vai vēlies rāmi matētu vai spīdīgu, jo ir krāsai izvēles iespējas). Tas arī viss. Par to aizsarglakas kārtiņu nezinu - man neko neteica - pieņemu, ka pie normālu ražotāju krāsām tāda nav vajadzīga, bet var jau apjautāties būvmateriālu veikalā pie pirkšanas. Gan gruntenes gan krāsas flakoniņs katrs maksā kaut kur no 2,50 līdz 3,00 Ls.

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

A nevarētu to krāsu, kas ir pašlaik, uzskatīt par grunteni? Tai nav ne vainas, tikai dabas nē, bet rūpnīcas dotais nesmukums!

мαґ١s żְ, pirms 14 gadiem :

ne gluži. gruntenes funkcija ir tā, ka tā ir veidota raupja, un tādējādi tā nodrošina īstajam krāsas slānm labāku saķeri ar rāmja virsmu (vai vecās krāsas virsmu). ja gruntenes nav tad ir lielāka iespējamība tam, ka jaunā krāsa var ar laiku sākt atlobīties.

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

skopais maksa divreiz, noperc to grunteni un miers, vecqa krasa nepildis gruntenes funkciju. un jaa, ar smilsparpiru ari vajag nemties. protams, viss atkarigs ari no ta, cik kvalitativu krasojumu gribi. ja vienalga, tad nem kaut vai nagu laku un kraso.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ieva Nartiša

+150

 
Krāsa, kas piemērota metālam. Var nopirkt jebkurā saimniecības preču veikalā vai internetā, piemēram, šeit: http://www.bmv.lv/index.php?menuid=347 :) Pati esmu krāsojusi velosipēdu, smuki sanāca :) Es ieteiktu pēc krāsošanas uzlikt aizsarglakas kārtiņu, lai nenobružājas.

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Arī ņēmies ar smilšpapīru?

Ieva Nartiša, pirms 14 gadiem :

Nē, bet iesaku ņemties- lai tiešām gludi un kvalitatīvi sanāk :)

Elīna Kunce Jāņa meita, pirms 14 gadiem :

es iesaku sākumā ar karstā gaisa fēnu to veco krāsu nošmurgulēt nost un tad dragāt ar smilšpapīru.... sanāks ātrāk un kvalitatīvāk.......

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Velosipēdu krāsu veikalā laikam. Kāda starpība ko tu krāso - ķerru vai veļļuku. Prātīgāk gan būtu ieteikt nepārkrāsot, bet dari kā zini. Emaliju vajadzētu.

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Kāpēc nē - ir kāds prātīguma pamatots iebildums? Mans veļļuks dikti nesmukā krāsā!

Hmmm. Varbūt pie viena nopirkt arī ķerru un pākrāsot?... :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Kuplais

+1445

 
acij un gaumei atbilstošā tonī. pirms krāsošanas vēlams esošo krāsu nomatēt ar smalku smilšpapīru

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.