Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kārlis Vakars

+312

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2161 skatījumi

Kā attīrīt dzīvokli?

Māja un dārzs » Cits

Vai varat ieteikt Senlatviešu vai seno kultūru metodes kā ar dabīgiem līdzekļiem iztīrīt dzīvokli no vecām smakām un aurām? Un piešķirt tai jaun svaigu sajūtu..

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Krizantēma

+2509

 
es arī jautāju nesen to pašu un lūk dažas atbildes ko saņēmu: Padedzini pareizticīgo baznīcas sveces. Ja svece sprašķ, tad telpā sliktas enerģijas. Sveces var sprašķēt arī tad, ja Jūs ar kādu sastrīdējāties. Sveces jūt visu slikto. Pats esmu pārbaudījis uz savas ādas. Nosvēti ar svētīto ūdeni katru stūri. Kadiķis ir ierakstīts Sarkanajā grāmatā, tā ka labāk izvēlēties tīrīt dzīvokli ar svecēm.
Padedzini paegļus pa visām telpām, it sevišķi telpu stūros, jo tur sakrājas sliktās enerģijas. Tas ir senlatviešu paņēmiens
Vajag paņemt kādu vecu pannu, kārtīgi to uzkarsēt un plānā kārtiņā uzbērt rupjo sāli. Tad apstaigā ar to pannu visas istabas, atver visus skapīšus utt., lai viss ļaunais aiziet prom. Ja būs ļoti slikta aura, tad sāls var sākt ļoti sprakšķēt. Vislabāk pēc tam to pannu izmest. Ir izmēģināts, un patiešām palīdz.
izmet vecas mebeles,nokraso sienas un griestus,nomaini gridas segumu - ka to paveikt skati seit - http://varupats.lv/,izmazgā telpas ar sālsūdeni,tas viss ir tavā ga

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es esmu pieredzējis daudz....un arī kādreiz tā domāju ka tā var kaut ko attīrīt.
Izņemot mēbeļu, sienu, grīdas , tapešu un citu mantu nomaiņu, tas nedaudz var līdzēt...
Telpas attīra savādāk...ne ar sāli, ne ar rituāliem, ne ar baznīcām,ne ar svecēm, ne ar maģijām un ne ar aizsardzības maģijām. Jo tas viss īstenībā ir viens....ļaunums.

Principā to nepieredzējis cilvēks izdarīt nevar. Lai gan.... var nopirkt tibetas skanošās bļodas, to frekvencēs neredzamīe mošķi un enerģijas lauki aizmuks.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rupjā sāls ir laba lieta, to pielieto arī pie organisma attīrīšanas - dzerot daudz, izraisot vemšanu.
Kāpēc nedrīkst izmantot smalko sāli ne pārtikā, ne citur? Jo smalkā sāls nav jūras sāls, tā iegūta mākslīgi - laboratorijā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lu Lu

+80

 
Es kvēpinātu ar kadiķi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Njā, Krizantēma atbildēja manā vietā :)))

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

izkvēpini

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.