Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 934 skatījumi

Ja nespeeju maksaat kreditu kas notiek taalaak?

Māja un dārzs » Cits

Pirms 13 gadiem

Vispaarinaajums ir skaidrs,atnem iekjiilato mantu,paliec paraadnieks.Bet kas notiek talak,nakotnee,ar ko jaareekinaas?

unknown (), pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Antons

+4839

 
Tālāk.. ej un runā ar savu kredītiestādi. Ir dažādi varianti - ļaunākais ir neko nedarīt un sūkstēties, ka kredītiestāde ir ļauna un prasa maksāt.
Daudz kas atkarīgs no kredīta veida, lieluma un no tā, vai esi spējīgs tomēr kaut kā risināt situāciju, no tā, vai ir arī galvotājs. Nezinot neko sīkāk, ir grūti kaut ko konkrētu pateikt.

pirms 13 gadiem  

unknown (), pirms 13 gadiem :

Ir galvotaajs,par ko visvairak uztraucos,lai neciestu galvotaajs!Vai pastav tada iespeja par kaut ko vienoties ar kreditiestadi arpus liguma?

Antons, pirms 13 gadiem :

Ja tu nemaksāsi kredītu, tad tas tik piedzīts automātiski no galvotāja. Tieši šī iemesla pēc kredītiestādes pieprasīja galvotāju, lai problēmu gadījumā šis cilvēks maksātu Tavā vietā. Taču lielākā problēma ir tā, ka galvošanas procesus cilvēki neuztver nopietni, diemžēl.
Katra kredītiestāde un kredīstaistība ir individuāla - zīlēšana internetā te maz līdzēs. Aizej un aprunājies klātienē - pa galvu neviens nesitīs, bet vismaz tiksi skaidrībā.
Lai veicas!

unknown (), pirms 13 gadiem :

Paldies!Par ziileesanu internetaa ir zinams paarsvaraa visiem interneta jautajumu raisiitaajiem,bet internets ir viens no musdienu dienasblociniem,kur var tverties pec vismaz jelkadas zinjas par jebko,kas nomoka musu praatus!:)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
tālāk sāc domāt beidzot ar galvu un ej runāt uz savu kredītiestādi nevis tukši filozofē par kautkādiem dienas blociņiem... >:o(

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.