Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Rinalds Riko

+11

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1681 skatījumi

Šķunis, Savā teritorijā , ~ 1 metra attālumā no kaimiņu robežas,Būvvalde var likt nojaukt ?

Māja un dārzs » Cits

Es esmu uzcelis šķūni 1 metra attālumā no kaimiņu robežas, un kaimiņš ceļ pretenzijas Būvvaldē , un būvvalde ja nav 3 metru attalumā šķunis lidz kaimiņa robebežai tad vai buvvalde var likt nojaukt šķuni vai arii uzlikt kadu sodu ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
vienkāršākais risinājums - vienojies ar kaimiņu. Samaksā viņam, nopērc viņa bērniem basketbola bumbu, uzdāvini kaimiņam šņabi, piedzirdi, uzcienā ar lašmaizītēm, uzdziedat kopā "meži, meži tumšie meži" un beigās iedod viņam papīru parakstīties, ka viņam nav iebildumi pret tavu šķūni. Ar kaimiņiem vajag uzturēt labas attiecības!!!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja ir ieguldīts darbs un ne tikai, tad kur bija problēma saskaņot to būvvaldē? Atkristu gan jautājumi, gan kašķi ar kaimiņu.
Atbildot uz jautājumu, jā, viens no patvaļīgas būvniecības soda mēriem ir būves nojaukšana.

pirms 12 gadiem  

Rinalds Riko, pirms 12 gadiem :

celtniecibas atlauja ir bijusi ,un ir tagad tads pamatojums ka nesmu noradijis attalumu lidz kaimina teritorijai laigan tas tik pateikts , atlauja ir jo ieprieks ir bijusi mazaka eka par daziem centimeteriem ,ta ariii neatradas 3 metru atalumaa mes veicam vecas ekas atjaunosanu un renovaciju ,laigan problemu nebija kautvai taa nebija 3 metru atttalumaa, jau no krievu laikiem

JanKa, pirms 12 gadiem :

Ja ēka "krievu laikos" ir uzbūvēta oficiāli, tad kādreiz kaimiņš ir piekritis, jo bez piekrišanas nevarēja būvēt tuvāk par 3m no robežas. Ja renovācija tagad ir veikta saskaņojot būvvaldē, tad nevajadzētu rasties nekādām pretenzijām. Bet par ko jums radušās nesaskaņas līdz galam nevar saprast.

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
ja gribi ,lai tas kaimiņš ir labs pret tevi(kaimiņš tomēr),tad nojauc pats un uzbūvē 3m no robežas, lai tā teikt ,tīri papīri.

pirms 12 gadiem  

Rinalds Riko, pirms 12 gadiem :

Škunis ir liels un ir ieguldits darbs un netikai tas ,tapec ta vienkarsi nojaukt ir to nevar

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.