Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 630 skatījumi

Nevaru saprast kur ir probleema :( Mums maaja tiek apsildiita ar gaazes katlu kurs stradaa visu laiku tikai vienaa temperturaa..

Māja un dārzs » Cits

..vareetu buutu ka pie vainas ir tas termostats ? Normaali tur uzrugulee 20 ,30 utt bet man vinjs tikai liekas uz maximumu silda! Kaa arii vannaa auksts uudens tek bet virtuvee tuvaak katlam ir silts un svaarstaas reizeem ljoti karsts reizeem remdans dodiet luudzu padomu ko dariit! Paldies

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Kas par katlu? Kāda firma? Jāsauc meistars tad, varētu būt nobeidzies katla termostats. Kad pēdējo reizi veikta katla apkope un kad pēdējo reizi skursteņslauķis bijis ciemos?

pirms 11 gadiem  

Edvarts Lapsa, pirms 11 gadiem :

skurstenslaukis???? Katls staav pie sienas virtuvee un turpat aiz sienas arii izvads :) Katls RAVENHEAT!

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

RAVENHEAT ir ražotājs, katlam katlam vēl jābūt arī modelim. Tas ka nevajag skursteņslauķi vienkārši nozīmē, ka tev ir ar turbīni katls, bet to jau neviens normāls cilvēkas bez stikla bumbas nevar uzminēt.

Vispār tas ir normāli, ka katls stradā uz pilnu/nominālo jaudu, kad temperatūra sistēmā sasniedz kaut kādus grādus, tad viņš atslēdzas. ja ir termostats istabā, tad tas vēl mēra istabas temperatūru un pasaka, katlam, ka vairs nevajag kurināt, bet ja nav, tad katrls visu laiku kapā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.