Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Iedomājos ,ka var nopirkt balto tāfeli ,kas ir no metāla un krāsota.Droši vien ir arī citos veikalos , bet šis bija pirmais
http://veikals.lv/kategorija/biroja_preces:prezentaciju_piederumi:tafeles_un_piederumi:baltas_tafeles?gclid=CP-iirCO1rYCFcV4cAodfjEAcg#navbar

pirms 11 gadiem  

Kaspars Ilona Katrina Tupiņi, pirms 11 gadiem :

Paldies par atbildi! Es biju iedomājusies nerūsējošā tērauda loksni. Esmu tādas kaut kur virtuvēs redzējusi, bet nezinu ne kur tādas pirkt, ne arī cik maksā

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es arī būtu ieteicis metāla loksni, to var piegriezt kā patīk, izveidot oramentus, vai vēl kā citādi uztaisīt internesantu, lai veidotos dizaina elements.
Ar nerūsējošo tēraudu gan uzmanīgi, jo atkarībā no sastāva tas var nepievilkt magnētu.

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Tieši tā, pie lielākās daļas nerūsējošā tērauda sakausējumu magnets netutas vai salīdzinoši vāji.
Runājot par ornamentiem un dizaina elementiem plāksnei uz kuras tiks lipināti visādi krāsaini ķiņķēziņi - tas būtu galīgi garām.Tā jau raibu laukumu padarīt vēl raibāku.Pēc manām domām tai plāksnei jābūt sienas tonī bez jebkādiem rāmjiem.Lai gan cilvēkiem,kam ir vēlme aplipināt ledusskapi ar magnetiņiem arī pārējais interjērs nav minimālisma stilā.

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Elementiem nav obligāti jābut pērļu virtenītēm vai citiem spīdīgiem kinibučiem :)
Izgriež pašu plātni interesantā formā, aplis, taisnstūris vai kā Pasaules vai Eiropas karti var lipināt katru suvenīru apmeklētās valsts vietā, ja tie saistīti ceļošanu. Vai piemēram zieda formu izgriezt un lipināt pa krāsām veidojot savdabīgu ziedu... Vai, lai plāksne nebūtu garlaicīgi uztaisīt iegriezumus.

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

No šāda domu lidojuma jau es baidījos.
Esmu interjera dizainers ar vairāk kā 30 gadu pieredzi.Lielākā cilvēku kļuda , veidojot vidi ap sevi , ir nespēja palūkoties uz visu kopumā. Parasti redz tikai atsevišķas detaļas un par tām priecājās:"...cik skaista puķaina tapetīte ,kāds brīnišķigs marmora raksts uz linoleja, gluži kā īsts , un tie "veco laiku" misiņa rokturīši pie tām "pildiņu" durtiņām..."
Es ,protams, pārspīlēju ;)

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Protams var arī atrast sakarīgu vietu krāsainu magnetiņu kolekcijai virtuvē , bet jānem vērā ,ka tas nebūs vienīgais krāsu akcents un raibums.Būs vēl lietas ,bez kurām virtuvē grūti iztikt.Reti kurā virtuvē skapīši ir uz atspiedējmehānismiem, bez rokturiem,skapīšu fasādes atturīgos,saskaņotos toņos, viena stila mazā virtuves tehnika utt. Visgrūtāk parasti ir atturēt klientu no tieksmes uz raibumu.

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Katram jau savs funktieris, viens jūtas labi vietā, kur citam gals klāt :)

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Tu jau ir tas āķis un tādās situācijās cenšos nepierādīt savu taisnību - galvenais ,ka cilvēks laimīgs un jūtās labi.
Ja izdodas ,kauč neaudz pārliecināt - labi, ja nē - atsakos no pasūtījuma vai nevienam par to nestāstu un objektu nefotogrāfēju ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.