Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sabīne

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 798 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

BlackMonah

+500

 
Pārrēķins viņiem ir jāveic, jo maksāts ir, bet iztērēts nav. Mutiski iet un strīdēties nav jēgas, jo viņi var sarunāt visu ko un vēlāk noliegt, ka tā ir teikuši. Iesaku iet risināt strīdu ar rakstisku ieniegumu rokā un iesnieguma kopiju uz kuras prasīt, lai darbinieks parakstās par saņemšanu ar datumu, parakstu, atšifrējumu un varbūt ienākošo numuru. Ja šādu kopiju neuztaisi un neprasi parakstīties par saņemšanu, tad bieži šādi iesniegumi pazūd ar vārdiem "neesam saņēmuši". Uzņēmumiem nevisai patīk rakstiski iesniegumi, jo uz tiem jāsniedz rakstiska atbilde ar savu viedokli un apgalvojumiem, ko Tu vari vēlāk izmantot savā labā. Ar tādu rakstisku atbildi Tu vari griezties citās institūcijās, kas var sniegt Tev palīdzību vai pārmācīt apsaimniekotāju. Man bija līdzīgs gadījums, divreiz runāties biju un reakcijas nekādas, bet tiklīdz parakstījās, ka saņēmuši manu iesniegumu, tā sāka rosīties ap problēmu jau nākamajā dienā. Lai veicas cīņā un galvenais nepadoties.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vajadzeeja sarakstiit raadiijumus kaadi bija pirms un peec mainjas, aktu kaut kaadu uzcept. Jaamaksaa vinjiem tev atpakalj. Paarskaiti kaut vai lmt par mobilo vairaak un vinji paarcels uz naakosjo meenesi. Vajag tikai pretoties un nemest bisi kruumos un bus ok.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mika

+1912

 
Jāveic pārrēķins

pirms 11 gadiem  

Sabīne , pirms 11 gadiem :

Taču neveic,esot jauns likums.runā visādas muļķības un pārēķinu neveic.Pats vainīgs ka pārmaksāji,vajag maksāt pēc skaitītaju un viss.

Sabīne , pirms 11 gadiem :

Un ja skaitītāja rādītājus nenodod,bet maksā automātiski ūdeni uz priekšu,tad pats vainīgs.Galvenais,lai ir kas maksā,nekā personīga.

Mika, pirms 11 gadiem :

Parādi likumu!

Sabīne , pirms 11 gadiem :

Es jau parādītu,bet man ar to neparādīja.Karsto pārmaksāju par 10,a auksto par 32,un tagad viņi to pievāc,kā nemaz nebūtu samaksājusi.un iepūt viņiem,strīdies ar tiem cik gribi,viņi pastāv pie sava.Ne ūdens pārskaitījumu veic,ne naudu atgriež.Un ko,lai daru?

Osmanis, pirms 11 gadiem :

Es tavaa vietaa par turpmakajiem rekiniem cik tu esi parmaksajusi uz priekshu vienkarshi nemaksatu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.