Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dūda

+21

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 630 skatījumi

Siltums dzīvoklī

Māja un dārzs » Cits

Labdien. Dzīvojam 2ist. dzīvoklī, 3.stāvā (pēdējā), Hrušč.tipa eka. Radiatori vecie,bet ne čuguna. Lodžija nopakota ar pvc logiem,bēt īpaši siltināta nav. Tātad 2 istabas-lodžijas pusē. Bet virtuve un gaiteņa mazais logs-nav nomainīti,gaidīsim vasaru,jo ievācamies septembrī un nepaspējām to izdarīt. Virtuves un gaiteņa logs aizdarīti vnk ar paralonu,lai nepūš. Bet problēma ir ar t* dzīvoklī. Vannā ir 10C, virtuvē 12 (taisot ēst līdz 16 var uzcelt),istabās līdzīgi,zem 18,par kuriem visur lasu. Pirmdien zvanīšu apsaimniekotājam. Sakiet,kāda ir procedūra-viņam jāsastāda akts,jāizmēra ar kkādu ierīci t* radiatoru trubās? Vai nevar nolikt visu uz to,ka virtuvē un gaitenī nav nomainīti logi un vecie radiatori? Mums pūš arī no ieejas durvīm,kaut kāpņutelpā ir dzelzs durvis,bēniņu nav (lūkas),pvc logi kāpņutelpā. No kurienes tā velk? Un ja nomainīsim radiatorus,vai paliks siltāks,ja tā caurule nav diez ko karsta pati pa sevi.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Radiatorus uz savu galvu nemaz nevar mainīt - ir jābūt saskaņotam projektam ar apsaimniekotāju Rīgā. Un mainīt var tikai ārpus apkures sezonas.
Ja tas ir pēdējais stāvs var mēģināt atgaisot esošos radiatorus.
Ja tas ir Rīgā tad visticamāk tev ir jāzvana uz Rīgas siltumu un apsaimniekotājam zvanot tiksi pārfutbolēts uz rs.lv.

pirms 10 gadiem  

Dūda, pirms 10 gadiem :

Nē,nav Rīga. Ok,skaidrs,tad jāsazinās ar apsaimniekotāju,kad liksim jaunos radiatorus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.