Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Signe Bondare

+3267

 
  • 9

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2130 skatījumi

Vai ir iespējams izmainīt rokrakstu?

Māksla un kultura » Cits

Es domāju - vai, ja man ir 20 gadi - varu iemācīties savādāk rakstīt, un tā lai tas neliekas grūti.. Nu cerams, ka sapratāt jautajumu :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Andris Petersons

+2603

 
Var !! Ir bijis intresants gadijums kad noziedz nieks rakstijis draudu un izpirkuma vēstules ar roku kadviņu izskaitļojuši uz otrnozīmīgiem pirādijumiem palikās salīdzināt rokrakstus ,bet tur arī bij tas āķis rokraksti nesakrita ...Pagāja 6 gadi līdz pierādija vainu izrādijās unikāls gadijums viņš bija izkopis otru rokrakstu tik atšķirīgu ka pat krimināl eksperti nespēja pidevēt abus rokrakstus vienam cilvēkam... Tas notika Francijā 70jos...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
var! es arī rakstu divien rokrakstiem. vienu smuku, māksliniecisku, kad esmu dzejniece vai rakstītais kādam jārāda. otru priekš sevis - tādu ķeburainu, ka pati tikai saprotu :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krista

+6605

 
Var! Tikai jātrenējas! Piem., viena draudzene nopirka bērniem domātu rakstu burtnīcu, kur ar katru burtiņu jāpieraksta pilna rindiņa! Un tad trenējās! Bet tik un tā sanāk rakstīt tā tikai, ja piedomā, jo ja, piem., ātri kaut kas jāraksta - viss aiziet vecajās sliedēs! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Edyyy

+1975

 
itnemaz nav gruti vai neiespejami , ja vien pats pie ta piedomasi un pacentisies !!!
vel viena svariga lieta ir atrast isto rakstisanas veidu - slaidi izstiepti burti, vai mazi un tadi ko raksta bez partraukumiem utt, bet isteniba jau tas pamata rokraksts ir tads kads ir , bet iemacities var visu !! :)
bet tad ir tiesam jagrib !!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija

+2752

 
Es domāju, ka noteikti var! :) Man pašai ar sanāk dažādi rakstīt, atkarībā cik lielā steigā :D vai kādam mērķim ;)
sev parasti rakstu slīpi, bet apsveikuma kartiņā vai kādā plakātā drukātiem un apaļākiem burtiem taisni.. pamēģini pašpikot no kāda un atdarināt, maybe pielips ;p vsmz man tā pielipa dažādi burtu un rokraksti mazajās klasītēs ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Mežale

+215

 
Jā, tas ir iespējams... visu laiku rakstīju taisni un glīti, tagad gan rokraksts kūvis slīpāks. Liela nozīme raksturam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

jāada ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pilsone Z.B.

+207

 
hmm, kaut gad iepriekš pastiprināti pievērsos grafoloģijai - rokraksta analīzei. Rokrakstu ir iepējams mainīt ne vairāk kā uz 70%, jo paliek tādas pazīmes kā piemēram slīpums, o un a savienojumi, astītes, atstarpju un garumzīmju garumi, - īsāk sakot visādi mazi ķeburīši, kas nodod. Visas tā fiškas izmanto izmeklēšanās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Pavisam iemācīties citu rokrakstu nav iespējams, to var tikai nedaudz izmainīt, jo rokraksts raksturo katru cilvēku gluži kā horoskops. Un kāpēc gan vajadzētu mainīt savu rokrakstu, jo katram tas ir neatkārtojams un tikai viņam piemītošs. ja tas saistīts ar to, ka citi rakstīto nespēj izlasīt, tad tās ir muļķības, vajag pacensties rakstīt saprotamāk un tas nemaz nav tik grūti. Cilvēkam rokrakstā paliek konkrētas īpašības, gadu laikā tas var mainīties, bet tik un tā, iedodot speciālistam tavu bērnības rokraksta paraugu un 60 gados rakstīto, viņš tik un tā redzēs, ka tie pieder vienam cilvēkam.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.