Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2101 skatījumi

Kādu politiku Hitlers solīja īstenot tautai un kādus pasākumus veica?

Politika un valdība » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Hitlera panākumu atslēga arī bija viņa lielākā kļūda. Nacistu režīms pēc savas būtības ne ar ko neatšķīrās no Padomju Savienības īstenotās politikas un mērķiem. Šobrīd ir atklājusies daudz lielāka saikne starp Staļina Krieviju un Hitlera Vāciju un arī viens no lielākajiem paradoksiem, ka Hitlers, kas līdz sirds dziļumiem ienīda Padomju Savienību un uzskatīja Staļinu par savu lielāko ienaidnieku kļuva par Staļina draugu un sabiedroto, Nacistiskās Vācijas gestapo brauca pieredzes apmaiņas braucienos uz Padomju Savienību, abas valstis savā starpā sadalīja Eiropu ietekmes zonās, kuras sākumā strikti ievēroja un Vācijas karaspēkam ienākot Polijā, tas apstājās pie līgumā noteiktās robežas, sagaidot Padomju karaspēku, kas atnāca saņemt savu daļu teritorijas. Pie tam Ādolfa Hitlera ģenialitāte ir nekas cits kā propoganda un viņa spējas un nopelni ir krietni pārspīlēti. Īstenībā Ādolfs Hitlers bija nekam nederīgs politiķis un viņa devums Vācijai bija tuvu nullei.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Viņa vienīgais trumpis bija lieliskās oratora spējas un nepelnīti aizmirstie ģeniālie laika biedri, ekonomisti un citi rīcības cilvēki, kas viņam palīdzēja izdarīt to, ko viņš izdarīja. Pirms Hitlera nākšanas pie varas Vācijā bija dziļa ekonomiskā krīze, hiperinflācija, nepieredzēts bezdarbs un valsts bija principā bankrotējusi. Hitlers, pateicoties savām oratora spējām un harizmātikai spēja pārliecināt ASV izsniegt Vācijai īstermiņa aizdevumus un šie līdzekļi tika iztērēti autobāņa projektā un

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

gatavojoties karam. Tas Vācijas tautai deva darbu un ģimenēm ienākumus, cēla tautas pašapziņu un paļāvību Hitleram un Nacistu režīmām. Tas, ko nepaveica ekonomikas šķietamā izaugsme, to panāca propogandas ministra Gebelsa daiļrunība apvienojumā ar Hitlera šarmu. Bez kara Hitlera noriets būtu pienācis vēl ātrāk, jo kredīti būtu jāatdod. Turpmākais kara finansējums nāca no bez īpašiem zaudējumiem iekarotajām Eiropas teritorijām, uzņēmumu nacionalizēšanas un visas Eiropas žīdu iznīcināšanas...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
sabūvēja nocietinājumus, tiltus un ceļus, attīstīja rūpniecību, likvidēja bezdarbu, subsidēja visu, kas karam derīgs. Ignorēja politiskās un cilvēciskās normas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Hitlers bija labs orators un psihologs. Viņš mācēja pārliecināt tautu, ka vācieši ir zilā rase, kurai jāvalda pār visu pasauli. Lai to īstenotu, viņš iekaroja daudas valstis, bet Krievija izrādījās par lielu kumoss, ko tā uzreiz nevarēja norīt. Krievijas plašumi un bargā ziema bija viens no iemesliem, ka uzreiz nevarēja iekarot šo zemi. Hitlers bija pārliecināts, ka krievi tāpat kā citas valstis, neturēsies pretī, un ši valsts būs ieņemta līdz rudenim. Tādēļ vācu armija nebija sagatavojusies bargajai ziemai, kareivji bija plānās drēbēs.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.