Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2096 skatījumi

Vai var vērsties tiesā par neslavas celšanu un apmelošanu?

Politika un valdība » Cits

Valsts darbā, sociālās palīdzības darbinieks, pēc mana apmeklējuma, iztirzā ar trešajām personām manu privāto dzīvi, kas ir nepatiesas un dziļi aizvainojošas. Gāju pieteikties uz trūcīgo pabalstu, bet viņa neko nepaskaidrojot pasaka, ka nedos un viss... Domāju, ka viņa nepildīja savus darba pienākumus un neizskaidroja, kādi ir kritēriji, pēc kuriem viņi izskata kam piešķirt un kam nē, lai pastāsta ko vairāk par trūcīgo pabalstu, nu katrā ziņā viņai bija par to viss jāapstāsta. Vēlāk vakarā dzirdu - līdz manis atnākušas baumas par to, ka ko es iedomājoties nākt pēc pabalsta, ka vecākiem tikko nopirkta mašīna, ka neesmu pelnījusi saņemt pabalstu, izrunājušas savā starpā un apmelojušas manu privāto dzīvi ar trešo personu... Tātad kā man būtu jājūtas un jārīkojas, ja man nenosauc nevienu iemeslu kāpēc nevaru dabūt trūcīgo pabalstu, bet par to pārrunā ar trešajām personām darba vietā, darba laikā? Esmu 21 gadu veca, bezdarbniece...

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pirmkārt - kā jau Sarma saka, vajag PIERĀDĪJUMUS! bez tiem tikpat labi nav iemesla ticēt arī Tev
otrkārt ja Tev liekas, ka sociālais darbinieks Tevi ir aizskāris vai apvainojis - uzraksti priekšniekam iesniegumu, kur visu sīku smalki apstāsti un palūdz lai ne tikai izvērtē konkrētā darbinieka atbilstību amatam, bet arī sniedz Tev nesaņemtās atbildes par pabalsta piešķiršanas kritērijiem un ko nu tur vēl.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

tā būtu vispareizāk rīkoties

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ja tu to vari pierādīt, protams, ka vari vērsties tiesā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.