Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1722 skatījumi

DZIVOKLU RINDA

Politika un valdība » Cits

KAS NEPIECIESAMS LAI IESTATOS RINDA UZ DZIVOKLI!UN ,KUR TO VAR IZDARIT,RIGAS R.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Saskaņā ar Rīgas domes saistošajiem noteikumiem Nr.94 par “Personu, kurām nepieciešama palīdzība dzīvokļu jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtību” visa veida reģistrācija apdzīvojamās telpas jautājumos veicama Rīgas Domes Komunālā departamenta Dzīvokļu pārvaldē Brīvības ielā 49/53.

Lai pieteiktos dzīvokļu rindā, ir nepieciešama pašreizējās dzīvesvietas deklarācija Rīgā vai Rīgas rajonā. Tai jāpievieno rakstisks iesniegums, kurā jānorāda, kāda veida palīdzība nepieciešama (ja tas nav precīzi zināms, iepriekš jākonsultējas dokumentu iesniegšanas vietā).

Lai jautājums tiktu izskatīts, uzrādot dokumentu oriģinālus, pielikumā jāpievieno arī pases kopija un dzīvojamās telpas īres līguma kopija.

Veicot atsevišķus pieprasījumus, var būt nepieciešamas arī citu dokumentu kopijas – bērna dzimšanas apliecības kopija, pensionāra apliecības kopija, politiski represētās personas apliecības kopija, VDEĀK izziņas kopija (invalīdiem) u.c., lai apliecinātu personas t

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -5

    balsis

Pterodaktils

-800

 
Tinyurl atradu 22 variantus. Piedāvājumi, cenas, atlaides. - http://tinyurl.com/atbilde22

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.