Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1434 skatījumi

Vai valsts samazinaaja alimentus, lai speetu atdot pensionaariem pensijas?

Politika un valdība » Cits

Kaa vispaar taa var? Pat neviens briidinaajums neatnaaca. Varbuut mums tagad arii, vecaakiem kuri vieni audzina beernu suudzeet kaadu tiesaa? Kas tad buutu naakoshais kam "nogrieztu" , lai atkal atgrieztu mums naudiņu?? Vispirms upuri ir pensionāri, tagad par pensionaariem apžēlojās un uzklupa bērniem... Absurds!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Merry

+6073

 
Tur nu neko padarīt! Ar vinu roku iedod, ar otru atņem! Malači, ka vismaz sev nesamazina :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iveta

+5701

 
Tādējādi nav nozīmes tam, kad iesniedzējs ir vērsies fondā ar lūgumu uzsākt uzturlīdzekļu izmaksu bērnam – pirms 2010. gada 1. janvāra vai arī pēc minētā datuma.

http://www.ugf.gov.lv/lat/

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iveta

+5701

 
No 2010.gada 1.janvāra uzturlīdzekļus izmaksās šādā apmērā - bērniem no piedzimšanas brīža līdz 7 gadu vecumam 30 latus, bet ne vairāk par tiesas nolēmumā noteikto. Bērniem no 7 gadu vecuma līdz 18 gadu vecuma sasniegšanai tiks maksāti 35 lati, bet ne vairāk par tiesas nolēmumā noteikto.



* Piemēram, ja tiesas spriedumā ir noteikta konkrēta uzturlīdzekļu summa 20 latu apmērā, tad bērnam tiks nodrošināts tiesas spriedumā noteiktais uzturlīdzekļu apmērs – 20 lati, bet, ja tiesas spriedumā ir noteikta konkrēta uzturlīdzekļu summa 50 latu apmērā, tad bērnam atkarībā no viņa vecuma tiks nodrošināts uzturlīdzekļu apmērs – 30 vai 35 lati.



Vēršam uzmanību faktam, ka uzturlīdzekļi samazinātā apmērā tiks nodrošināti visās Uzturlīdzekļu garantiju fonda izmaksu lietās – gan jau esošajās, gan tajās, kuras tiks uzsāktas pēc 2010. gada 1. janvāra. Tādējādi nav nozīmes tam, kad iesniedzējs ir vērsies fondā ar lūgumu uzsākt uzturlīdzekļu izmaksu bērnam – pirms 2010. gada 1. janvāra vai a

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jā tāda tā rūgtā patiesība, ja valdība zemākqam slānim neko neatņems, kur tad paši ņems,pazudīs smukie puncīši un mebūs glaunie tērpi.mums ar tādu naudas summu jādzīvo mēnešiem ilgi, viņiem viena tikšanās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iveta

+5701

 
Skumji, bet fakts...Kādreiz pacēla ikreiz, kad minimālā alga cēlās. Vai tagad būtu jāsecina, ka minimālā alga ir kritusies?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.