Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1606 skatījumi

Iesakiet kadu firmu kkam tam lidzigu kuri vac veco tehniku vai uz metallūžniem un iedot preti kadu naudu sapratigu un atbrauc paši savakt?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Iesakiet kadu firmu kkam tam lidzigu kuri vac veco tehniku vai uz metallūžniem un iedot preti kadu naudu sapratigu un atbrauc paši savakt? rīga!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uzzvani savācējiem. es te reiz laukos uztaisīju talku un iztīrīju šķūnīšus un garažas. atbrauca no tolmets un aizveda visu prom. paskaties www.tolmets.lv kuri savācēji tev vistuvāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Jansons

+3965

 
Tu gribi, lai tavus lūžņus kāds savāc un tev vēl par to samaksā? Aizmirsti. Priecājies, ja par velti tev tās grabažas kāds aizvāks.

pirms 14 gadiem  

Dominikς @d@movς, pirms 14 gadiem :

ir jau tadi kas panem un samaksā un pectam izved uz arzemem un sanem lielaku naudu, šodien jau gribeja man savakt bet mašina saluza viniem u.t.t.

Kaspars Jansons, pirms 14 gadiem :

Kas tad tev tā pa tehniku, kuru uz ārzemēm ved?

Dominikς @d@movς, pirms 14 gadiem :

visada

JanKa, pirms 14 gadiem :

Ja ar veco tehniku saprot automašīnas utml lietas, kur ir krāsainie un melnie metāli, nevis vecus plastmas tosterus, tad vāc ar lielāko prieku, piemēram "Tolmets".

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.