Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

koksnis elza

+446

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1569 skatījumi

Mana pasta stacija?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Kāds kas ir izmantojis zin pastāstīt, kas un kā...Cik labi tas ir... vai nav labi.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šobrīd savā uzņēmumā klientiem jau gandrīz visas pakas sūtam ar Pasta staciju. Ir pilnībā aizmirsušies murgi ar kurjeriem un vairākas stundas dienā, kas nodirnētas Latvijas pasta rindās. Sūtam arī lielas pakas un, salīdzinot ar kurjerpakalpojumiem, nereti pat sanāk reizes 4 lētāk ar pasta staciju sūtīt lielās pakas.
Ja kāds vēl nav pamēģinājis, tad iesaku, šī ir viena no pēdējā laika labākajām lietām.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Galvenais jau, ka bez rindām! :) Pastā tas reizēm par murgu izvēršas. Gaidu, kad viņi saliks vairāk pa visu Latviju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

"Mana pasta stacija" ir SIA "Post Service Kurzeme" pakalpojums - pašapkalpošanās pasta termināls pasta sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai. Terminālus var izmantot, pasūtot preci no kataloga vai interneta veikala, norādot pasūtījuma saņemšanu Mana pasta stacija. Tā piedāvā arī vairākas pakas sūtīšanas un uzglabāšanas iespējas: sūtīt no Mana pasta stacija uz citu Mana pasta stacija, sūtīt no Mana pasta stacija uz jebkuru adresi Latvijā līdzīgi kā ar kurjerpastu. Pakas saņemšana bez rindām, tirdzniecības centra darba laikā, ar ērtu autostāvvietu un par pievilcīgām cenām!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

jānis karlsons

-260

 
SORRY I HATE DOING THIS BUT I HAVE TO!sorry about this when you are reading this dont stop or something bad will happen! My name is summer i am 15 years old i have blonde hair,many scars no nose or ears..i am dead.if you dont copy this just like from the ring, on 5 more sites.. or..i will appear one dark quiet night when your not expecting it by your bed with a knife and kill you. this is no joke something good will happen to you if you post this on 5 more pages

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.