Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Rihards Roziņš

+1850

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3206 skatījumi

cik maksā veļas mašīnai beko nomainiīt gultni gultnis+ darbs ( liepājā)

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

varbūt varat ieteikt meistaru?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Kautkur lasīts, ka tikai darbs oficiāli izmaksā 18Ls. Par tādu cenu es pats to gultni nomainītu. Tur jāmaina 2 dažāda izmēra gultņi un blīvslēgs. Lielākais čakars ir tad, kad viens no gultņiem ir pilnīgi izjucis un ierūsējis, bet ar gultņu novilcēju var tikt galā.

pirms 13 gadiem  

Chuck Norris, pirms 13 gadiem :

ir tāda lieta, ka pēc pāris mēnešiem tavs jaunais gultnis atkal sāk smuki grabēt un tā tas turpinās bezgalīgi, jo nekas nav mūžīgs,pat tas izjātais ass gals nē.

Raimonds Silanžs, pirms 13 gadiem :

Ir pagājis jau gads, bet vēl negrab, lai gan ieliku krievu gultņus un blīvslēgu(tie bija lētāki). Starp citu līdz tam izjātajam ass galam ir diezgan grūti tikt, jo pirmie šķēršļi līdz tam ir ūdens sūce no blīvslēga, tad seko gultņa izjukšana un pēc tās ass un trumulis tā ļurkājas, ka tiek nomesta siksna.

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

nu un cik maksā gultni un kur varu pasuutiit/nopirkt? ja pats gribu montēt

Raimonds Silanžs, pirms 13 gadiem :

Gultņus un blīvslēgu pats pirku Rīgā gultņu veikaliņā uz Satekles ielas. Braucot pa Lāčplēša ielu pagrieziens pa labi uz Satekles ielu un uzreiz jāiebrauc pirmajā benzīntankā pa labi un aiz tā ir neliels veikaliņš. No sākuma tikai jāpaņem līdzi tie vecie gultņi un blīvslēgs. Man tas prieks (2 gultņi un blīvslēgs)izmaksāja 1,85Ls. Ja pašam izdosies gultņus dabūt ārā, tad kopā salikt nav nekādas problēmas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
kaimiņi sāka sūdzēties par troksni? :D
ja nopietni, tad tur var būt arī izļurkāta ass(baigās slodzes un ātrumi tomēr) un ar gultņa nomaiņu diez vai izspruksi,varētu pavilkt uz pusmašīnas cenu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.