Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1056 skatījumi

pirms gada pirktam putekļusūcējam ir nokritis ritenis, pārdevējs apgalvo, ka garantija sedz tikai motoru :/

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Pirms gada pirktam putekļusūcējam ir nokritis ritenis, pārdevējs apgalvo, ka garantija sedz tikai tā motoru. Sanāk, ka pats putekļusūcējs var izjukt pa detaļām, bet ja motors strādā, tad viss ir ok?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nekas nav apspelets. Pat tupeles var apmainiit divu gadu laikaa un kaut vai 40eur veertas. Apskaties ptac.lv. Garantija attiecas uz visu produktu. Ja neesi to riteni lauzis, tad raksti uznjeemumam veestuli, iekljaujot to, ka pater. ties aizsardz. centrs noraada uz preteejo. Veesi vari piezvaniit vinjiem un pakonsulteeties.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Meitene

+1032

 
riteni jau viegli sadzīvē var nolaust, tāpēc par to nevar dot garantiju. būs jāmēģina samontēt pašu spēkiem.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pārdevējam ir taisnība. Jebkurai pat visaugstākās kvalitātes tehnikai ir dabiskais nolietojums un laiku pa laikam ir nepieciešams remonts un apkope. Jo lētāks produkts, jo minimālāki garantijas sniegšanas noteikumi. Visticamāk, ka putekļu sūcējs bija cenas diapazonā līdz EUR 100, tā ka loģiski, ka tik lētam produktam, garantija sedz tikai mehāniskās detaļas un motoru. Ja ritenītis būtu nokritis nedēļas laikā pēc putekļu sūcēja iegādes, tad, protams, būtu pamats uzskatīt, ka tas ir garantijas gadījums, ja pēc gada intensīvas lietošanas, tad tas ir dabisks nolietojums, par ko nedz ražotājs, nedz pārdevējs nekādu atbildību nevar uzņemties. Nākamajā reizē iegādājieties putekļu sūcēju par EUR 300, un cenā būs ietverta arī garantijas apkope, visu kustīgo detaļu bezmaksas nomaiņa, un citi labumi, bet, vai tas ir ekonomiski izdevīgi, tas jau ir cits jautājums, šāda visaptverošas garantijas produkta vietā ik pēc gada varat iegādāties jaunu putekļu sūcēju.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ja vērīgāk palasīsi arī citu iegādājamo mantu garantijas, sapratīsi, ka ilgie termiņi ir tikai reklāma un faktā esi apspēlēts.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.