Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67101 jautājumi, 283684 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 392 skatījumi

Trauku mazgājamā mašīna

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Es izlasījis visus iespējamos forumus, arī paziņas, kurām ir šī ierīce, neviens sīkāk neko nemācēja pateikt...
Ieberot mašīnā sāli, ap 1kg, pēc kādām 2 mazgāšanas reizēm, trauku mašīna atkal rāda, ka sāls bundulis ir tukšs. Nemaz merunājot par traukiem, kādi viņi nāk laukā.
Esmu noregulējis visu uz mazāko sāls daudzuma padevi, bet tik un tā viņš to sāli iztērē.
Ko darīt?

Pirms 6 mēnešiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pārbaudiet sāls izplūdes regulēšanu: Vai sāls regulēšanas mehānisms darbojas pareizi? Dažreiz šie mehānismi var būt bojāti vai aizsērējuši, kas var izraisīt pārmērīgu sāls izlietošanu..
Pārbaudiet sāls izmantošanas uzstādījumus: Vai jūs esat iestatījis trauku mazgājamo mašīnu saskaņā ar ražotāja ieteikumiem attiecībā uz sāls devu? Dažreiz, pat ja jūs iestatāt uz minimālo, tas var būt par daudz, ja ūdens cietība jūsu reģionā nav ļoti augsta.
Pārbaudiet ūdens cietību: Ja ūdens jūsu reģionā ir ļoti ciets, tas varētu prasīt lielāku sāls daudzumu, lai mazgātu traukus efektīvi.
Pārbaudiet sāls kvalitāti : Lai nodrošinātu labu sāls izšķīdināšanos un izmantošanu, ieteicams izvēlēties kvalitatīfu, pareizi rafibētu sāli.
Konsultējieties ar ražotāju vai speciālistu: Ja pēc šiem soļiem joprojām rodas problēmas, varētu būt vērts sazināties ar trauku mazgājamās mašīnas ražotāju vai speciālistu.

pirms 5 dienām  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.