Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1822 skatījumi

Cik svinīgi jāizskatās žetona saņēmējam skolas Žetonu vakarā?

Skaistums un stils » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Es tomēr būtu uzcirties zolīdi, tomēr skolas pabeigšana ir viens no pirmajiem un lielākajiem sasniegumiem tavā dzīve. un tos attēlus kurus tu iegūsi drīzāk arī skatīsies tavi bērni, un tadā veidā viņi uztvers kad skola ir liels darbs un pēc tā ir jāsniedzās. Smuka kleita būtu piemēroti šim pasākumam. Neuztver šo pasākumu kā ikdienas gaitu uz darbu.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Žetonu vakars nav ne tuvu skolas pabeigšana - drīzāk tas ir 100 dienas līdz beigšanai. Izlaidums - tas gan ir pirmais lielākais sasniegums, lai gan tagad pat uz bērnudārza izlaidumu uzcērtas tā, ka kauns skatīties!
- Paskaties, kādu kleitu man tētis nopirka!
- Pagaidi, mans tētis var nopirkt vēl labāku!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Svinīgi, bet ne pārspīlēti. Puišiem būtu labi uzvalks, meitenēm kostīms - nav vairs tas vecums, lai staigātu Bārbiju kleitās, kāzu kleitām nedaudz par agru.

pirms 14 gadiem  

Inga Ozoliņa, pirms 14 gadiem :

Nu jā, vairāk mani satrauc meiteņu ietērps.. Vai var iet "sekretāres" kleitiņā? Maz tur no tā svinīguma gan laikam..

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Īso svārciņu valkātājām ir daudz priekšrocību. Ja kājas ir garas un slaidas, tad nav labāka veida, kā ārpus pludmales konteksta to apkārtējiem likt manīt. Un pat tad, ja kājas nav ideāli veidotas, drosmīgi valkāti mini bruncīši pievērsīs apkārtējo cilvēku uzmanību. Vīriešu skati, ieraugot sievišķīgi apaļīgu formu kājas, slīdēs uz augšu, lai paraudzītos drosminiecei sejā. Bet acu kontakts – tas var kļūt par sākumu kam vairāk. Protams, ar priekšnosacījumu, ka sieviete būs atvērta un smaidīga.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.