Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1378 skatījumi

Ka ir jatira brilles?Es domaju ,pareizi ka tas butu jadara?Nesen saku velkat brilles ,tapec ljoti ieentereseja shis jautajums!

Skaistums un stils » Cits

Pirms 13 gadiem

Ka ir jatira brilles?Es domaju ,pareizi ka tas butu jadara?Nesen saku velkat brilles ,tapec ljoti ieentereseja shis jautajums!Par cik man ir brilles ar pretatspīduma pārklājumu!!Tiem kuriem ir brilles jau ilgaaku laiku sapratiis!:)Paldies jau ieprieks!

Janis Loptovskis, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Optikas veikalos ir nopērkami gan šķidrumi, gan drāniņas. Brilles nemētā pa galdiem, bet turi uz acīm vai futlārī un kalpos ilgi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

salvis

0

 
putekļi mēdz but dažādi ja tie ir celtniecības tad labāk ar speciālo šķīdumu un lupattiņu ,bet ja vienkārši sadzīves no audumiem tad tikai ar lupatiņu ja nav taukainu nospiedumu .Bet ar ūdeni un šķīdumiem aizrauties nevajag ja rāmīši ir metāla tie ar laiku oksidējās unpaliek nesmuki.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neliec ar stikliņiem pret cietu virsmu un ņem no acīm nost vai nu ar abām rokām turot abas kājiņas vai pa viduci no virsdegunes, tad neizļodzīsies kājiņas

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.