Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 1844 skatījumi

Vai var pieprastī apmainīt atpakaļ preci pret naudu, ja precei nav nekādu defektu? Bet brež drausmīgi kāju? Runa iet par botām.

Skaistums un stils » Cits

Nopirku aizvakar kedas, itkā veikalā vis bija labi, bet tad staigājot riktīgi noberzu kāju, ka beigās paiet nevar. Vai Patērtētaju tiesības ietilpst tāda lieta, ka var atgriezt preci pret naudu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ervīn !
Es biju vienreiz nopircis grāmatu matemātikas, priekš skolas, tāpēc, ka biju pazaudējis oriģinālo, un skolā ir jāpērk jauna grāmata, ja to ko skola iedevusi Tu esi pazaudējis. Toties Es atradu, savu oriģinālo, to ko nopirku aiznesu uz grāmatnīcu Jelgavā, un visu paskaidroju, viņi negribēja, atdot naudu, tāpēc Es pieminēju tādu lietu, par patērētāju tiesībām, un viņi uzreiz saprata, ka lietas var slikti beigties, jo tā tas ir Eiropas Savienībā, katram ES pilsonim ir patērētāja tiesības, un, lai kas arī tur nebūtu rakstīts, tas neko nemaina. Pie tam manā veikalā bija rakstīts, ka pārdotās grāmatas atpakaļ nepieņem !!! Jā, tas ir viens, bet otrs, ko diemžēl, viņi piemirsa ir patērētāju tiesības !!! :) Jā, veikala pārdevēji, var tādā veidā apšmaukt pircējus, piedāvāt, ko citu, iebilstot, ka atpakaļ preci viņi nepieņems, bet ja Tev ir iebildumi, vai kāds attaisnojoš iemesls, tad Tev ir visas tiesības, cīnies un uzvari !!! Tu esi pircējs, pircējam vienmēr taisnība, lielākoties ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

10 procenti ir reali tev iedos jaunas vietaa

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Toms Miks

+890

 
somāju naudu atpakaļ diezvai - drīzāk pret lielāku izmēru var samainīt

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sandis Zemītis

+294

 
Kāds veikals1

pirms 13 gadiem  

Ervīns Sīpols, pirms 13 gadiem :

Nike Outlet..

Sandis Zemītis, pirms 13 gadiem :

Es saku citā veikalā atdos citā nē.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Piekrītu Sandrim. Pēc likuma apavam jābut ar defektu vai ražošanas brāķim, lai naudu atdotu.Bet varbūt tas arī ir brāķis. Tikai jautājums, vai pārdevējs to atzīs un vai strīda gadījumā to iespējams pierādīt. Katrā ziņā tu aizej uz veikalu ar čeku un kedām un aprunājies.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.