Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1663 skatījumi

Kur var registret 909 numuru bez starpniekiem?

Spēles un izklaide » Cits

Es zinu ka lattelecom piedava so iespeju max 6ls pa minuti, tas neder, velos uzzinat kur var registret 10 ls pa minuti, zinu ka 10proc no ienakumiem tiek lv valstij, velos zinat kur un ka var registret.
Dazus gadus atpakal domaju par tadu ideju, tagad ir iespeja to pilnveidot, veletos uzzinat visos sikumos, ka notiek apmaksa (ar banku, jo par parskaitijumu ari tiek iekaseta nauda, pec menesa tiek parskaitita nauda vai uzreiz utt...)
Agrak atradu ka Jurmalas dome izskata sada veida projektus 3 menesus, tad speciala zhurija izskata un pienem lemumu.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja runa ir par paaugstinātas maksas tālruņa numuriem, tad tos var iegūt noslēdzot līgumus ar pakalpojuma sniedzējiem - kādu no mobilo sakaru operatoriem vai Lattelecom. Sasalījums gan parasti ir ap 40% pakalpojuma sniedzējam un 60% klientam. Līgumus slēdz ar juridiskajām personām, skaidri norādot maksas tālruņa mērķi un pielietojumu. Negodīgas komercprakses gadījumā ir paredzēts sods un tālruņa slēgšana. Naudu var saņemt ar pārskaitījumu savā bankas kontā apmēram pēc 1.5 mēneša, ja zvanītājs ir norēķinājies par izdarīto zvanu.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Kur var registret bez starpniekiem?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Piemēram, Lattelecom

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Paldies par nekadu informaciju.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jums ir pilnīgi aplams priekšstats par šo pakalpojumu un uzņēmējdarbību, tādēļ arī mana atbilde jums neko daudz nepalīdzēs, bet nāksies palasīt ievadu ekonomikā un uzņēmējdarbībā. Mēs nedzīvojam sociālismā un nedz Jūrmalas domei, nedz valstij nav nekas jāatļauj un jāizkata un nekādi 10% valstij nav jāmaksā, ieņēmumu nodoklis Latvijā ir daudz lielāks!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.