Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 36

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 95496 skatījumi

Kādas ir labākās spēles dzimšanas dienas ballītei ar 30mit viesiem??:)

Spēles un izklaide » Cits

Gatavojos dzimsanas dienai, kuraa buus no 30-40viesi, dazaada vecuma, paarsvaraa 20gadigi, vajag speeles, atrakcijas, peec pieredzes pastaastiet!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (36)

 
1 2 3 4 »
Labākā atbilde
  • 10

    balsis

Gunda Krūmiņa

+200

 
ir viena laba spēle, pirmstam gan nedaudz jāpagatavojas.
Saliek krēslus aplītī vai kvadrātveida aplī, lai visiem ciemiņiem ir kur sēdēt. Sasēdina viņus tā lai pret apļa iekšpusi viņi sēdētu ar mugurām. tad ir vien vadītājs, kurš lasa jautājumus, uz kuriem var atbildēt ar "jā" vai "nē". ja atbilde ir jā, tad jāpārsēžas pa vienu solu uz priekšu, ja atbilde ir nē, tad paliek uz vietas, rezultātā, var sanākt tā, ka kādā brīdī kādam no viesiem klēpī sēž piemēram 6 cilvēki :)
Piem. Pārsēžas visi, kam šodien ir melna apakšveļa?
Pārsēžas visi, kas šodien nelieto grādīgos? .... jautājumus vajag izdomāt vismaz 30 un vairāk, visus šī spēle ļoti sajūsmina, jautājumu intimitāte ir atkarīga no publikas.
Ceru ka noderēs ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Sindija Gerika

+160

 
tātad,piepilda maisu ar kaut kādām humpalu klozītēm. jo vairāk,jo labāk.
tad visi glīti nosēžas aplī un kamēr skan mūzika laiž maisu pa apli. kad mūzika apklust.tas,pie kura ir maiss,izvelk vienu apģērba gabalu un uzvelk. tad maisu laiž tālāk.mūzikai skanot.
turpina,kamēr maiss paliek tukšs. un tad pēdējais,pie kā maiss bijis ceļas augšā no gŗīdas un kādas jautras mūzikas pavadījumā sāk dejot. seksīgi.
un tad seko striptīzs.

bet var jau arī twisteru spēlēt ;)

pirms 14 gadiem  

Emīlija Eglīte, pirms 8 gadiem :

em obligati ir jadejo ?

Emīlija Eglīte, pirms 8 gadiem :

em obligati ir jadejo ?

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Mazā Inesīte

+180

 
ooo nu spēles jau ir dažādas,bet pēc pieredzes saku, ja viesos ir janieši un viņi ir atraktīvi:
1. spēle ar baloniem- 2 komandas, sadalas pa pariem, katram parim iedod balonu, pēc signāla abas komandas - aizskrien lidz noliktiem krēsliem, kas ir ar atzveltni... un tā - meitene priekšā- pie dibena viņai pieliek balonu un ar grudieniem džeks to mēģina pārspridzinat.nedrikst izmantot nekadus palig lidzeklus- nagus utt. skats ir super un visiem ir jautri.
2. viesi sastājas aplī- paņem 1tukšu pudeli, labāk vīna, un saspiežot to ar ceļgaliem sāk dot pa rinķi, kuram izskrīt tas izstājas- ari laba un jautra.bet labāk ja pavadijuma spele atra muzika un tas ritma jadod uz priekšu.
3. sastājas aplī un ar mutes palidzibu viens otram padod kārti, kuram izskrit izstājas...
nu taa... lai veicas. un visas spēles ari ir netā- google tik uzraksti un uz priekšu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Aklās vistiņas. Var spēlēt, ja ir pat 5des mit viesi...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

stafetes . sadalas pa komandam un veic visjocigakos uzdevumus . piem: ieliek starp kajam tuksu pudeli un tad pec starta signala javeic noteikts attalums lidz koka kreslam uz kura uzlikts pudeles korkits , tad bez rokam ar pudeli kas starp kajam jaaizsit korkits no benka vienas malas uz otru kamer nokrit tad skrien atpakal un nodod stafeti talak . no skata vienkarsi var nobeikties no smiekliem un labakais tas ka var izdomat vel visadus jocigus uzdevumus :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Mazā Inesīte

+180

 
un vel ļoti populāra un jautra ir spēle- apģērbu maiss- sameklē maisu un pec iespejas smiekligakus apģerbus- visi apli, skan muzika , dod apkārt maisu, muzika apklust, kam mais paliek rokas- tas vel no maisa neskatoties apģērbu un velk mugura- beigas kopigs smiekligs foto!bez kompelksiem!!1

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ieva Erdlāne

+60

 
Ir forša jautājumu - atbilžu spēle. Vienā traukā paslēptā veidā jautājumi, otrā atbildes, izvilkšana notiek uz dullo. Piem., ko tgd atceros- Vai tu pēc ballītes nomazgāsi visus traukus? - Jā, un tieši tāpēc es tagad esmu tik laimīgs! :) Pārsvarā sanāk interesanti, savā ziņā saistīti, nu ir par ko pasmieties! ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nem divus kartupelus kuriem platuma iegrieztas rievinas,tad nem stingru auklinu kuru apsien iegriezta rievina,un lai aukla butu tik gara,lai varetu apsiet speletajiem ap vidukli,tad uz gridas katram speletajam prieksa noliek pilnas serkocinu karbinas.........tad kadus 15m talak katram janoliek savi varti kur tas serkocinu karbinas jadabu ieksa........ta bez roku palidzibas ar kartupeli jatrapa vartos sekocinu kastite.Uzvar kurs pirmais to izdara.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Kotāne

+951

 
var pamēģināt party alias, ja ir pieejama.. laba spēle :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nem sampaniesa tuksas pudeles,ap pildspalvu apsien auklinu(vinai jabut tik garai,lai varetu pec tam speletajam apsiet ap vidukli ar visu pildspalvu)tad ta pildspalva jatrapa pudele.Uzvar kurs pirmais to izdara.

pirms 14 gadiem  

500

1 2 3 4 »

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.