Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Mūsu saites ir līdzīgas gumijai, ja mēs ilgāku laiku tās stiepjam, tad tās kļūst elastīgākas. Jūs protams, varat turpināt stiešanu, taču, ja masāža nelīdz, tad rekomendēju ieturēt pauzi un sāpošajā vietā pielikt ledus kompresi. Tas palīdzēs arī pie pārpūlētu muskuļu sāpēm. Bet nākamajā reizē, pirms stiepšanas rekomendēju vispirms muskuļus atslābināt, uzliekot karstu kompresi vai ļoti karstu dvieli uz saitēm, bet pēc stiepšanas uzlieciet aukstu ledus kompresi. Lai veicās!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Laikam dakteris, masieris vai šamanis.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

P.S. kapēc stiepj kājas?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Mei

+3606

 
iesaku ortofen gēlu un pajautāt aptiekā vitamīnus, kas ir ar vielām, kas palīdz atjaunot / uzlabot muskuļu / saišu darbību (neatceros gan, kā tos precīzi sauc). jācer, ka neesi pa reālo sastiepis - tad jau palīdzēs tikai dakteris un laiks! =( Veselībā! =)

pirms 14 gadiem  

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

kā arī - es nezinu tieši kāpēc Tu stiep kājas, bet, ja tam ir sakars ar skriešanu, tad iesaku pirms skriešanas nestiept, bet gan aizvietot ar 5min iesildošu pastaigu un stiept tikai pēc skriešanas un 5min izsildošas pastaigas. ņu ja, bet tiešām lai veicas! ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.