Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1801 skatījumi

Ludzu padomu!

Sports » Cits

Man ir 39g un man sak vedera vieta paradities riepa,saprotu ka nesmu vairs nekads jaunais bet ar tadu punciti staigat ari negribas. Varbut kads var palidzet ar kadu gudru padomu ka es majas apstaklos varetu to problemu pievaret. Zinu ka lai audzetu muskulus ir pareizi jaed, bet nezinu ka.
Ka es varetu majas apstaklos vinus patrennet,piemeram cik ilgi,kadi svari butu jacila.
Vai vispar manos gados tam ir jega. Ja kads var palidzet ar padomu, Ludzu uzrakstiet uz so Epastu
dbrants@inbox.lv Velreiz paldies par atsaucibu.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

adolfs

+6756

 
nu labi Raimond Tu esi ekstrēmists, bet paņem vidējo izmēru

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sintija Danilova

+1261

 
Varētu praktizēt arī skriešanu katru rītu vai vakaru, vēlams pa kādu parku vai mežu,ja ir mājas tuvumā. Var arī šad tad aizbraukt palīdzēt radiem lauku darbos,bet ziemā pašķūrēt sniegu. Var arī uzspēlēt bumbu, vasarā doties pārgājienos un peldēt.Es personīgi nedomāju neko labu par sporta zālēm,turklāt vēl par tām jāmaksā... pats savu ķermeni var bez maksas kustināt, vēl apvienojot ar liederību.
Neēst un badoties-tas ir grūti,nomācoši un rada stresu. Varētu ieteikt vienīgi mēģināt mainīt ēdienkarti tā, lai tur iekļautu mazāk treknumu un saldumu. Bet liesa gaļa komplektā ar krietnu porciju dārzeņu ir ok.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Sportot var sākt jebkurā vecumā un nekad nav par vēlu! No "riepas" atbrīvoties ir visgrūtāk, visvienkāršāk ir nopirkt un iemācīties griezt riņķi ap vidukli, dzert daudz ūdens, vismaz 3l, kas ne tikai izšķīdinās un izvadīs lieko no organisma, bet arī uzlabos sejas ādu. Der arī vienkāršs vingrinājums vēdera presei, nogulties uz muguras, rokas aiz galvas vai gar sāniem un piecelties 20x un vismaz 2-3 setus, gan jau būs arī rezultāti, ja būsiet pacietīgs un izvairīsieties no alus dzeršanas!

pirms 13 gadiem  

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Nu, no alus var būt pat neiespējami atteikties pēc 25-30g...pamēģini sievietēm noliegt saldumus:)))

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Skaistums prasa upurus! Kāds aliņš uz svētkiem jau neko ļaunu nepaveiks, bet regulāra aliņu sūkšana pie televizora un mazkustīgs dzīvesveids gan!

Armands Olševskis, pirms 13 gadiem :

šādam vēdera preses vingrinājumam arī var būt bēdīgas sekas, atkarīgs no ķermeņa uzbūves, jo ja riepa jau ir pastāv varbūtība ka riepa zudīs lēnāk nekā augs presītes izmērs, tas tikai palielinās vidukļa apkārtmēru (tas ir atkarīgs no tava organisma) vis drošākais variants ir skriešana...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tā nu gan nav taisnība, ka tas var nodarīt kādu ļaunumu. Skriešana ir laba lieta, bet tā nepalīdz atbrīvoties no problēmzonas vēdera rajonā, kā teica viens zvaigžņu treneris, presīte ir jebkuram cilvēkam tikai lielākajai daļai tā ir paslēpta zem biezas tauku kārtas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ieteiktu mainīt pārvietošanās paradumus. Ja braucat ar auto, tad ieteiktu braukt ar velosipēdu katru dienu vismaz 10 km ātrā tempā. Tā var ļoti ātri sadedzināt liekās kalorijas un pie reizes ietaupās transporta izdevumi. Var arī nodarboties ar slēpošanu vai citu aktīvo spoorta veidu, kas nodarbina visas muskuļu grupas. Svarus cilāt taču ir garlaicīgi un var ātri apnikt nesasniedzot vajadzīgo rezultātu.

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

velosipēds šobrīd, tas mani fascinē;
a jautājuma uzdevējam (kurs spēj izmest pērles - ko un cik ēst 40gadīgam debīlim, kurš dzīvē tā arī neko nav apguvis kaukādā jautājumu lapā vis siltāk var ieteikt vispirms pastrādāt pie prāta vingrinājumiem

Raimonds Silanžs, pirms 13 gadiem :

Kāda vaina velosipēdam ziemā. Braucot ziemā bieži saņemu indīgas piezīmes, ka ziemā nedrīkst braukt, bet efekts ziemā ir vismaz 2x lielāks nekā vasarā, jo netīrītais sniegs stipri apgrūtina braukšanu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.