Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

AaAa

+383

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1350 skatījumi

Par muskuļu masu...

Sports » Cits

Ja es trenējos regulāri, visu laiku izlaižu vienu dienu. 1. Vai tas nebūtu nepareizi?

2.Pēc jūsu domām, kad var ieraudzīt kaut kādus rezultātus?
3.Vai man nevajadzētu uztraukties, ja vienai rokai muskuļi ir nedaudz mazāki nekā otrai, svarus lietoju vienādus? Kā lai dabuju rokām muskuļus vienādus?

Paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

1. Pieļauju, ka esi draugiem.lv tad registrejies domu biedru grupā "BodyBuilding and Fitness for everyone. by Maris Sveiduks & friends" atradīsi pilni visas atbildes.
2. Nevienadi muskuļi ir visiem, citam izteiktak citam mazāk, Rokas, krutis, prese u.t.t. man rokam atsķirība ir 1,5cm. Ar laiku piedzīsies daudz, maz vienadi (pec Ilga laika)
3. Pareizs uzturs un treniņi + laba atpūta izmainīs jau tavu stāju un pašsajūtu, enerģijas līmeni pirmo 2 mēnešu laikā!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Galvenais faktors ceļā uz panākumiem ir regulāri treniņi un regulāras, paraizas maltītes. Ēd trīs vai pat vairāk reizes dienā, taču nepārēdies. VIenu dienu atpūties, jo muskuļiem nepieciešama atslodze, lai tie augtu. Es tev ieteiktu arī kādu kardio nodarbību, t.i., paskriet, vai braukt ar velosipēdu, vai arī vienkārši doties garā pastaigā ik dienu. Tādējādi muskuļi iegūs izteiktāku formu, jo pazudīs tauku slānis, kas slēpj muskuļu formas (katram cilvēkam šis slānis atšķirās).

pirms 13 gadiem  

Elgars Buļs, pirms 13 gadiem :

P.S. Ja esi no Rīgas, ieteiktu doties uz Veselības fabrikas nodarbībām. Jau mēneša laikā var iegūt ievērojamus rezultātus. Iesaku Veselības fabriku, jo treneri ir ļoti atsaucīgi un izpalīdzīgi.

AaAa, pirms 13 gadiem :

Liels paldies!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Īle

0

 
Pats kad trenējos ta nedēļa bija sadalīta tā ka brīvdiena muskuļiem bij tik 3dien un svētdien! Bet nu tas tā ka katru dienu sava muskuļu grupa,vaig sadalīt! Ja kačā tik bicepsus,tad nu jāskatās pēc spējam,galvenais darīt to pareizi,nevis paņemt hanteli un vicināties un grīļojoties pa visu zāli:)
Ja esi sācis tiko trenēties,ta ķermeņa masai sākuma vaidzētu kristies (tauciņi deg), pēc kada laika atkal augt klāt (muskuļu masa). Par tām rokām,toč nezināšu tev teikt,katram savas dīvainības,parasti viena roka i dominējošā,moš ar vienu tu labāk vingrinājumu taisi nekā ar otru,bet tas tikai minējums! Ja kārtīgi un nopietni trenējas,ta jau pēc mēneša varētu redzēt uzlabojumus:)
Cerams palīdzēju.....

pirms 13 gadiem  

AaAa, pirms 13 gadiem :

Paldies!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandis Orleāns

+1891

 
viss kaartiibaa, tikai eed kaartiigi nevis kautkaadas desmaizes.

pirms 13 gadiem  

AaAa, pirms 13 gadiem :

Ņemšu vērā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.