Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 979 skatījumi

Vai trenažieru zālē ir obligāti jāstrādā kādam ar trenera izglītību?

Sports » Cits

Kaut kur dzirdēju, ka trenažieru zālē ir jāstrādā vismaz vienai personai, kurai ir kaut kāda trenera izglītība. Tad nu interesētu daži precizējumi: 1. Vai tā ir taisnība vai arī nekas tāds nav obligāts? 2. Vai tāda prasība attiecas arī uz trenažieru zālēm, kur nenotiek nekādas organizētas kopistiskas vingrošanas, bet atrodas tikai daži trenažieri? 3. Kāda būtu tā nepieciešamā izglītība? Vai pietiek ar kaut kādiem kursiem (ja tā, tad lūdzams precizēt, kādiem) vai arī vajadzīgi kaut kādi LSPA bakalaura papīri?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
apkopējai drīkst nebūt trenera izglītība.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, trenera kvalifikāciju, kas strādā trenažieru zālēs, likumi neregulē, taču, neviena kaut cik nopietna trenažieru zāle vai sporta klubs nepieņems darba cilvēku bez augstākās sporta izglītības vai ievērojamiem panākumiem sportā, tādēļ trenažieru zālēs parasti strādā cilvēki ar LSPA diplomiem vai arī LU, Pedagoģijas fakultātes sporta skolotāja kvalifikācijām vai arī puiši un meitenes, kas sevi jau ir pierādījušas sporta, kuru sasniegumi un fiziskā kondīcija ir dzīvs pierādījums viņu metožu efektivitātei.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.