Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nemaz nav jābūt faķīram.Vajag tikai spieķu atslēdziņu.Bez tās gan būs pagrūti.Apgriež riteni ar beņķi uz leju un pamazām pievelk spieķus līkumam pretējā pusē.Pagriežot kontrolēt vai līkums izmainās vēlamā virzienā.Pārmērīgi nospriegojot spieķus vienā riteņa daļā jāuzmanās uztaisīt "olu".Nu drusku ar galvu jādomā līdz.Es ceru ka "āstotnieks" nav krimināls :)

pirms 12 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Atradu vienu spieķu atslēgu,kas man gan škiet ne visai laba dēļ mazās saskares virsmas ar spieķa galviņas seškantu un pie lielākas slodzes var apraut.
http://www.gandrs.lv/velo-instrumenti/spieku-atslega-super-b/

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Lielāku astoņnieku tīri labi taisnot uzliekot uz diviem ķieģeļiem un augstākās malas ar abām rokām liecot uz leju. Pēc tam atpakaļ uz riteņa un ar spieķatslēgu.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Tāpat derētu pārvilkt visus spieķus ,jo ja tie no braukšanas būs atslābuši "kliņģeri" var dabūt pirmajā bedrē pie lielāka trieciena.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Zinu vienu faķīru, kas izvelk jebkuru astotnieku. Ja pieiesi ar prātu un paveiksies, var sanākt pašam.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Var taisnot spriegojot spieķus.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris ...

+390

 
arī uzsistos astotniekus var labot, ja vien nav uzsists ekstra stipri un olas ar var izvilkt, ir pieredzējuši meistari, kas to var izdzarīt, personīgi pazīstu vienu un esmu to visu redzējis, galvenais atrast cilvēku kas to var izdarīt

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Ja "8" radies dēļ atslābušiem spieķiem tad iztaisnot var. Bet ja "8" ir uzsists, tad varbūt ka izdosies nedaudz iztaisnot astotnieku, bet "ola" ratam būs garantēta. Laika, darba un nervu patēriņš būs lielāks nekā pastrādājot virsstundas darbā un nopērkot jaunu ratu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.